![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
asıl konuda bir seyler yazmak istıyorum arazın geniş sulama imkanın varsa ayrıca tellı sıstem bodur meyve ekecek malıyetlerı karsılayacak imkanın varsa tabıkı elma karlıdır elma çok cabuk dönüş yapar cevız 10 yılı alır ancak elma yogun bakım ister yukaırdada yazdım haftanın en az üç günü bahçede almalısın yaz kış işin olur hele bodurda daha çok ılgı gerek meslegıne devam edıp ıkıncı iş olarak yapıcam dıyorsan ancak hafta sonları ılgı göstere bılırsen cevız ekebılırsın cevizde daha cok gelecek var bence bir ticari ve üretim dünyasında degişmez bır kural vardır oda şudur ne yaparsanız yapın işinizin en önemlı kısmı pazarlama olcaktır yanı esas olan pazarlamadır pazar acısından degerlendırmeler yapmalıyız cevız kurudur dıledıgın zaman saklar dıledıgınde satarsın ama elma en fazal 15 gun bekler toplandımı buzhanee gıtmelıdır çok mıktarda kasa gereklııdr degerli arkadaşım sana bir son söz söylemek istiyorum akşam evınde dınlendıgın zaman veya gözüünün önüne arazi geldıgınde hangısını daha cok severek heyecanlanarak aklına getiriyorsan onu ek hangısını daha çok sevıyorsan onu ek ama mutlaka arazını boş bırakma bu memleketı çok sevdıgımıze göre mutlaka bır seyler ekmelıyız kolaylıklar dılerım |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2010
|
Alıntı:
sayın safranlı yazdıklarınız gerçekten hoş ve değerli bilgilerden oluşuyor çok teşekkür ederim.sulama sorunum yok.yazdığınız '' degerli arkadaşım sana bir son söz söylemek istiyorum akşam evınde dınlendıgın zaman veya gözünün önüne arazi geldıgınde hangısını daha cok severek heyecanlanarak aklına getiriyorsan onu ek hangısını daha çok sevıyorsan onu ek '' gerçekten çok hoş bir tespitte bulunmuşsunuz ALLAH razı olsun sizden değerli yorumlarınızın devamını bekliyorum.... |
|
|
|
|
![]() |
|
|