![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zıpçıktı mı?:D
teşekkürler komik isim. Annemden hatıra soğanlı bir çiçek. Her yıl kendiliğinden büyüyor. |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar ben de bahçem de hersene bu vakitler de açan, çiçeği lilium gibi kokan ve şekli de liliuma benzeyen, yaprakları ve çiçek sapı ise amerylısa benzeyen bir çiçeğin ismini soruyorum.Umarım ismini bilen çıkar.Çiçek sapı 50 cm den uzun.
|
zıp çıktı
Alıntı:
|
Annemin bir arkadaşı bahçesinde yetiştiriyordu. Ondan alıp balkonda bir saksıda iki üç kök yetiştirmiştim. Soğandan arttı kendi kendine şimdi iki saksı oldu.:) Annemi hatırlatıyor bana. Severek bakıyorum.
Aslında çok zahmetsiz bir çiçek. Kışın içeri almıyorum balkonumda baharı bekliyor soğanlar donmuyor yani. Bu kış onun için yumuşak geçti sanırım tümden kurumadı yaprakları çıkmaya devam etti. Yalnız çok az çiçeklendi baharla birlikte çiçekler arttı yine.Yardımcım başka renkleri var getiririm size dedi ama hala getirecek:). |
sayın tolgahannn ve passion çok teşekkürler... gayet faydalı oldu verdiğniz bitkiler.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 89216 |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...hlight=mavi%FE |
5933 nolu mesajda ki soğanlı bitkiyi tanıyan yok sanırım.
|
4 Eklenti(ler)
Forumdan tedarik ettiğim bitkiler çiçek açmaya başladı, ancak isimlerini unuttum:)
Bu iki bitkinin adı nedir? |
Sayın K0900 1 ve 4 fotoğraftakiler Süs Yoncası-Oxalis.
|
Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Sn.k0900 2. ve 3. fotoğraflar iris.
Sn Ferda Ülkmen yanıt için çok teşekkür ederim.Crinium u araştırdım.Bence de bitkim.bu.Farklı renkleri de varmış. |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzel kokulu bitkinin adı nedir acaba?
Eklenti 89451 |
2 Eklenti(ler)
Normalde yaprakları kokusuz olan, yoğurt ile karıştırınca baharat gibi kokan bu bitkinin adı nedir acaba?
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Arzu. Tohumu sen mi vermiştin yoksa? :)
|
Bu çiçekleri bilen varmı???
3 Eklenti(ler)
Herkese merhaba
bu çiçeklerin soğanını aldım ama isimlerini yetişme şartlarını bilmiyorum. Bunların ismini bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum... |
Evet :))
Çok güzel büyümüşler. Direk güneş ışığı mı alıyor. |
Tüm gün güneşin altındalar Arzu.
|
Teşekkür ederim :)
|
süpriz yapan zıpçıktım
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sn ayferaksit bundan sonra zıpçıktınızla ilgili gelişmeleri buradan paylaşırsanız.Daha fazla kişi görüp bilgilenir.;)
|
tanıyor musunuz?
1 Eklenti(ler)
Adı nedir acaba:confused:
|
1 Eklenti(ler)
Eklentide ki bitki passiflora edulis tohumu ekili olan saksıdan çıktı ancak yaprakları pek benzemiyor.Bu bitki nedir acaba.
|
Bence o Cardinal climber'a benziyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025