![]() |
Sakagun, 1.fotoğraf üzüm sümbülüne (muscari) benziyor.
|
Teşekkür ederim Penelophe. Internet'te biraz araştırdım. Muscari Comosum (Arap sümbülü) olabilir mi acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim bitkiyi tanıyan yok mu? Hani şu 5048 nolu mesajdaki bitkiyi.
|
Sn Malbman, Aeonium'a benzettim.
|
Sayın sukranayalp teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Sayın bitkiavcısı, teşekkür ederim.
|
Bu çiçeği aldım bu gün.
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar bu gün izmir hisar önünden bu çiçeği aldım bana çok ilginç geldi daha önce hiç görmedim belkide benim eksikliğim bilmiyorum adını satıcıya sordum bana fıça çiçeği dedi bir diğer satıcıda kedi bıyığı dedi sayın ustalarım bir bakarmısınız ihtiyaçları nedir nasıl bakmam gerekir şimdiden teşekkür ederim sevgiler saygılar
[ ATTACH]72406[/ATTACH] Eklenti 72405 |
Evet fırça çalısı diye biliyorum ben de bununla ilgili bilgileri buradan görebilirsiniz.
|
Bu Duranda mı, Solaryum mu?
1 Eklenti(ler)
Dikili'de 50 cm. fide olarak aldım, 1 yılda bu hale geldi. Bugün 2 ayrı seraya sordum biri Duranda, biri ise Maviş veya Solaryum dedi.
Bu çiçek hangisi? |
Sayın Celal Sungur .
Bu çiçek duranta değil.Durantanın çiçekleri daha farklı oluyor. |
Solanum
1 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/galeri/files/...-_yusa_168.jpg
sizin çiçeğiniz sanırım bu çiçek Duranta'nın çiçeği aşağıdaki resimdeki.Lavanta gibi çok hoş kokusu vardır. |
Alıntı:
http://www.agaclar.org/agac.asp?id=835 |
Bunlar nedir acaba... Tam olarak..
4 Eklenti(ler)
Bu çiçeklerin tam adları nelerdir arakdaşlar.:confused:
|
5050. mesajda 2. resimde sorduğum çiçek Naegelia olabilir mi acaba? Google'da tüylü yapraklı kırmızı çiçek diye araştırınca Naegelia çıktı karşıma.
|
3 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Bu çiçek işyerimin bahçesinden. Çok güzel bir rengi var bahar çiçeklerinin. Adını merak ediyorum. |
Aristolochia sp
2 Eklenti(ler)
Bu bitki ile kelebek fotografı çekerken tanıştım.Adı Aristolochia sp. ve türkçe adı ile lohusa otu olabilirmi ? ilgilenirseniz sevinirim.
|
Ferda Hanım, Farezya çok teşekkür ederim. Seradaki adamın Maviş veya Solarium dediği doğru demek ki. Solanyum demek istemiş.;) Çok kalender ve ilkbahardan sonbahara, sürekli çiçek açan ve çabuk gelişen bir bitki, kaprisli çiçeklerden bunalanlara tavsiye ederim.
|
1 Eklenti(ler)
bu bitkiyi ve nasıl yetiştirileceğini bilen varmı bulduğum yerden dalından bir parça kopardım ama yetişirmi bilmiyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3. bitki Anemone blanda olabilir. |
[QUOTE=adincer;399479]Merhabalar,
Bu çiçek işyerimin bahçesinden. Çok güzel bir rengi var bahar çiçeklerinin. Bahar dalı olduğunu düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Aristolochia sp
Alıntı:
|
Sn. Nurcanaybay çok teşekkür ederim çilliden bir ara anneminde vardı gördüğüm yerde yüzü çok tanıdık gelmişte ve boğumundan kopardım bakalım ***. tutacak ve başkösede yerini alacak
|
[QUOTE=nurcanaybay;399761]
Alıntı:
|
Bu bitkilerin adı nedir.?
2 Eklenti(ler)
Görüntüsünü beyenipte fotografladığım bu bitkilerin adı konusunda yardımcı olurmusunuz.? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025