![]() |
Sayın Tekin ben Kalanşo'ye benzettim ama tabii ki uzmanl arkadaşlar doğrusunu söyleyecektir.Bu arada çok güzel olmuş çiçeğiniz çelik alıp üretseniz diyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba;
Ben her tohumdan 10 ar adet diktim fakat çoğu çürüdü gitti sanırım. Belli başlı çiçekler çıktı öğrenğin Lupinler ve horoz ibikleri çıkıyor sürekli, bu çıkan ve tek olan bitkimin adı nedir acaba? ve son fotoğraftaki çiçeğin adı nedir? Sn. malina maydonoz olduğu konusunda ısrarlı ben değilim çünkü maydonoz ekmedim? |
Alıntı:
Elime geçeni mutlaka köklendirmeye alıyorum ama. Çokda daldan dala atlamak istemiyorum. Okadar çok uğraş varki zaman yetmiyor. Birde çiçek işine dalarsak işin içinden çıkamayız.:) |
Ben de Kalanchoe olduğu kanısındayım hatta beharensis Fang mi acaba?
Alt sınıfı konusunda emin değilim ama yüksek ihtimalle Kalanchoe. |
Alıntı:
|
Aristolochia sp. (Lohusa otu)
Alıntı:
|
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi mbilen Görüntüsünü beyenipte fotografladığım bu bitkilerin adı konusunda yardımcı olurmusunuz.? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. 2.Fotograf Epimedium sp. (Berberidaceae) Birinci bitki ot türü bir bitki sanırım buğdaygillerden... Çok Teşekkür ederim... |
2 Eklenti(ler)
Geçen gün Mutlu beyden almış olduğum katüsüm bu sabah bana gülümseyerek çiçeğini gösterdi. :D
İsmi konusunda bana yardımcı olursanız çok sevineceğim. açmadan evvel, http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=25577&c=585 açtıktan sonra :D |
süpürge çiçeği
2 Eklenti(ler)
süpürge çiçeği denmişti bana ama hiçte süpürge çiçeğine benzemiyo :( nedir acaba adı çok merak ediyorum:D
|
Alıntı:
Ben ilk görüşte lale dedim. Tabi çok farklı birşeydir. :rolleyes: |
Sn zelish kaynana topuzu denen kaktüse benzettim ben ama :confused:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adını merak etmişler. Yardımcı olabilir misiniz lütfen.
|
beklemem gerekcek galiba :) teşekkürler
|
5092 numaralı mesajdaki ilk fotoğraf cosmos. ( yani maydonozun üstündeki:)
|
Alıntı:
Üstteki ince yapılı yapraklar gibi yaprakları kabarık şekilde bir çiçek. Çok teşekkür ederim. ;) |
Alıntı:
****** :) |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 73152[/ATTACH]Sayın Zelişh ******* kaynana topuzu :) niye bu isim verilmişse? bende de yıllar önce pembe çiçek açanı vardı ama benimki temmuzda açıyordu diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar benim elimde yeni aldığım bir çelik var,ben arap fulu zannıyla aldım ama emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.Çeliği üç yerinden yaralayarak pet şişede suya koydum acaba doğrumu yaptım ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence de filbahriye çok benziyor.
|
Arkadaşlar Merhaba
ektiğim ama emin olamadığım bu minicik ama hemen çiçek açan bitki sizce şakayık mı? http://www.agaclar.net/forum/attachm...3&d=1239967332 |
Foto yüklemiş miydiniz? görünmüyor, kontrol edebilir misiniz?
|
Merhaba
benim bahçe fotograflarına yüklediğim için yüklenmemiş o yüzden linki yazdım.Teşekkürler ilginiz için. Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar filbahri olarak sitede arama yaptım ama bişey bulamadım.En azından elimde ki çelikle karşılaştırma yapma açısından iyi olacaktı bide galeriye bakayım.Az önce de manolya çeliği aldım **** yine öyle sanıyorum :) birazdan yükleyeyim bi fikir söylerseniz sevinirim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 73213Kesinlikle haklısınız Filbahri :( full zannetmiştim peki bu manolyamı ? Filbahrinin nasıl yetiştirileceğini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
|
Sn Herberyum teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adını bilmiyorum arkadaşlar bilen var mı ?
|
Frezya.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemde kendiliğinden yetişen bu güzelliğin adını bilen var mı?
|
Sevgili Sakagun;
Bu sanırım akyıldız (Ornithogalum umbellatum)... Sevgiler ;) |
Sevgili Mormenekşe, *** ederim... :)
|
Alıntı:
|
Çok teşekkürler Sebahattin Bey.
|
Alıntı:
mesajım buraya taşınmış daha yeni gördüm çiçeğimin adını yazdığınız için teşekkür ederim |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
Güzel kokulu bir çiçek. Şanlıurfa'da bu çiçeğe sedef çiçeği deniliyor. Ama sanırım yöresel bir isim gerçek ismini merak ediyorum. |
Bu çiçeğe Kıbrıs'ta da sedef çiçeği deniyor.
|
Sevgili Buket Aknar;
google 'dan araştırdığımda karşıma başka bir sedef çiçeği çıkıyor. Acaba sedef çiçeği 2 çeşitmidir? |
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir arkadaşlar? Çiçekleri böcekçil bitkilerin çiçeklerine benziyor. Fotoğraf kalitesi için özür dilerim. Ceple çekmek zorunda kaldım.
|
Aristolochia sp. Kuzey Kıbrısda Babira da denen türün anadoluda yetişen yabani formu. Lohusa otu da dendiğini dudum.
Böcekçil değil. |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025