![]() |
1 Eklenti(ler)
Su içerisinde kendiliğinden meydana gelen bitkinin adı nedir?Bilen arkadaşa şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Yer : Nif Dağı etekleri
Tarih : 05 Temmuz 2012 Kemalpaşa, İzmir Tahminen Boyu 1,5 - 2 m. dikenimsi bir görünümü olan bu bitki nedir acaba ..? Saygılarımla, Cirsium vulgare Sn. herbaryum çok teşekkürler. Saygılarımla, |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-1
Bu bitkinin adı nedir? SAygılarımla:) |
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-2
Bu bitkinin adı nedir? SAygılarımla:) Asyneuma rigidum Jineop |
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-3
Bu bitkinin adı nedir? SAygılarımla:) Scabiosa argentea Jİneop |
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-4
Bu bitkinin adı nedir? SAygılarımla:) Verbascum sp Jineop |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin her yerinden çıkan bu bitkinin adı nedir?Gayet sert uzun yaprakları var.
Selamlarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yabani hindiba (Cichorium intybus) olarak yanıtlanmış. |
Alıntı:
|
Sayın Meraklı Amatör
(217 nolu mesajda Sn. herbaryum'ca Cirsium vulgare olarak tanımlamış) Aynı bitki değil. Saygılarımla:) |
Alıntı:
Ayrıca siteyi takip ederek daha önce sorulanları sormamaya dikkat ediyorum. Saygılarımla:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-5
Bu bitkinin adı nedir? Saygılarımla |
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-6
Bu bitkinin adı nedir? SAygılarımla |
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-7
1 Eklenti(ler)
Temmuz Çiçekleri-8
Alıntı:
Saygılarımla:) |
4 Eklenti(ler)
Yer : Kemalpaşa, İzmir
Tarih : 18 Temmuz 2012 Aşırı sıcaklarla birlikte kavrulmaya ve sararmaya başlayan Kemalpaşamız'da yol kenarlarında, zeytinliklerin kıraç yerlerinde minik fakat düzenli sıralanmış yoğun çiçek örtüsüyle kendisine hayranlıkla baktıran ve adeta bir Ahtapotu andıran bu yabani bitki nedir acaba ? Saygılarımla. Heliotropium europaeum Sn. Jineop çok teşekkürler. Saygılarımla, |
Alıntı:
|
8-10 yıldır bu bitkim var, ama hala adını bulamadım.. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen ?
Teşekkürler ... URL=http://imageshack.us/photo/my-images/401/bito.jpg/]http://img401.imageshack.us/img401/8175/bito.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us |
Alıntı:
"nolina çiçeği" ne benziyor |
Çok yardımcı oldunuz.. çok teşekkür ederim.
Artık bir daha kolay kolay unutmam adını ... |
3 Eklenti(ler)
Yer : Karabel geçidi Piknik Alanı civarı.
Tarih : 25 Temmuz 2012 Kemalpaşa, İzmir Aşırı sıcakların kasıp, kavurduğu bölgemizde her yeşiller kururken pembe küçük çiçekleri ile göze çarpan bu bitki nedir acaba ..? Yaprakları kokuyor mu diye baktım herhangi bir koku alamadım. Boyu 30-40 cm civarında, Çalı tipinde sapı çıt diye kırılan sert bir yapıya sahip. Saygılarımla, Lythrum Salicara, Kırmızı Kançiçeği, Hevhulma Sn. Syüksek çok teşekkürler. Saygılarımla |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025