![]() |
Merhabalar. Benim sormak istediğim bitkiler var. Resimlerini nasıl yükleyeceğim acaba? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
|
Sevgili Vildan Sönmez , resimdeki bitki benim bahçedeki sarı çiçekli çalıya benziyor . Çiçekleri geçince ondada böyle kırmızı top gibi şeyler oluşuyor.Resmi Buradaki linkte
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir ?
teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğraftaki bitkinin adı nedir acaba? Ayrıca Türkçe adını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...
Eklenti 160235 Eklenti 160236 |
Alıntı:
Viburnum ( Kartopu ) sanırım. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Çiçeğinin Japon feneri:)Benimki de çiçek açtı ve zamanla o çiçekler balon şeklinde fenere dönüyor:)Çok güzel bir çok yıllık sarmaşıktır. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sayın Güngör Salman.
|
Çok teşekkür ederim sayın nurcanaybay.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir acaba? Ben kurtbağrına benzettim ama türünü,kesin adını öğrenmek istiyorum.
Eklenti 160779 |
2 Eklenti(ler)
Rhus cotinus diye düşünüyorum ben ama kitaplardan baktım Rhus cotinus'un yaprakları parçalı değil **** öyle gözükmüyor kitaptan. Meyve aynı meyve gibi ama emin olmak istiyorum bu bitkinin ne olduğundan
[ATTACH]Eklenti 160782[/ATTACH] |
Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Bu bitkiye melisa denmişti ama, minik beyaz çiçekleri hiç koku vermedi.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...3&d=1278919399 |
merhaba
3 Eklenti(ler)
çiçekleri güle benziyor ama farklı. nedir acaba?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir acaba?
Eklenti 160799 |
Sağolun Yılmaz Bey, sevindirdiniz. Öyleyse birçok fenerim olacak, çünkü çiçekleri artıyor.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir acaba?
Eklenti 160801 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Güngör Salman çok teşekkür ederim. Ben bir şey daha soracağım size. Bu fotoğraflar Eskişehir' den. Karasal iklim hakim genel olarak.Eskişehir'de yetişiyorsa Kütahya'da da yetişir diye düşünüyorum. Ama bu bitkiler ılıman iklim bitkisi değil mi? Sizce bu bölgelerde kullanımları uygun mu?
|
4 Eklenti(ler)
|
Son resme numara vermeyi unutmuşum. O da 4 olsun:)
|
4 Eklenti(ler)
merhabalar;resimdeki bitkinin adı nedir?meyveleri yenilebilirmi?yapraklarının ucu dikenli,meyvesinin tadı hafif ekşi,sulu, karamık meyvesinin tadını andırmakta.teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Mahonia aguifolium (Sarı boya çalısı) Meyvesinin yenip yenmediğini bilmiyorum ama tadına baktığınıza ve bir şey olmadığınıza göre zehirli değil. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025