![]() |
Bitkileri ayrı ayrı mesajlarla sorunuz.. bir mesajda tek bitki sorun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim
1 Eklenti(ler)
Yukarıda sorduğum bitkilere cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Fakat her bitki için tek mesaj isteniyormuş.Bu nedenle bende cevap alamadığım bitkimi burada tek mesaj halinde tekrar sorayım.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
bu mevsim cicek acan endemik olmayan agac turu
3 Eklenti(ler)
adini bileniniz varmi /.?
|
Ben bu ağacı mercan ağacina (erythrina crista galli) benzettim sayın Tutmos.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İresine herbesti
|
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/547/fflf.jpg
Bana bu bitkinin ne olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz? hoş kokulu, etli yapraklı, tüylü bir bitki. Şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
Anisodontea capensis gibi :) |
2 Eklenti(ler)
Bir de bu var, utanarak itiraf ediyorum, sokaktaki bir bitkiden çelik almıştım.
Sukulent olduğunu düşünüyorum. Çiçekler pembe toplu iğne başı kadar, tohumlar da sarı galiba. Adını merak ediyorum. Aldığım bitki Eklenti 456284 tutan çelik. Eklenti 456283 Kaprissiz bir bitki, aldığım iki çelik de tuttu. Burada bir arkadaşımın verdiği özel avrupa köklendirme toprak harcının etkisini de inkar edemem:p Eve mi alayım, dışarıda mı bırakayım karar vermem lazım, ısılar 10 C' nin altına düşmeden. Yani son gün çarşamba ;) |
Alıntı:
sevgiler herkese. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiyi gordugum yerdeki satici bir ficus turu oldugunu soyledi ama tam adi nedir ,ne sever bilmiyorum ,gercektende ficus turumudur?
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba;
Resimdeki bitkiyi çöpte gördüm alıp suya koydum, ama ne olduğunu bilmiyorum. Bilenler bilgi verirse belki köklenir falan bir bitkim daha olmuş olur. Şimdiden teşekkürler .... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Sayın Tohumcu Nilgün ,peki ama bir dracaena ise satıcı neden ficus dedi ki! Ama güzel bir dracaenaymış hakkında araştırmak lazım :) tekrar teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Bilimsel adi: Polygonum cuspidatum. Bilinen diger isimleri: Fallopia Japonica, Japanese Knotweed, Japanese Bamboo. |
2 Eklenti(ler)
Site bahçemizde çim yerine, yayılıcı olarak bu çiçek kullanılıyor genelde..Fazla boylanmıyor, mavi çiçekler açıyorlar..
Bu menekşenin adı nedir acaba? Vikipedia'da köpek menekşesine benzettim biraz.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:V...s_18032006.JPG |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025