![]() |
Kamelya olabilir. Pervane Yasemin'in de yaprakları parlaktır ancak bu fotoğraftaki bitkiye göre biraz daha uzun şekilli yaprakları vardır.
|
Yaprak kenarları kamelyadaki gibi tırtıklı. Pervane yasemin yaprağında kenarlar tırtıklı değildi sanırım.
|
Doğru pervane yasemin tırtıksız yapraklı, cep telefonundan yapmamak lazım bu işi :). Sağol sevgili kelebek çalısı.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bu yıl çiçeklere merak sardım. bir çiçeğim var. Pembe acıyor çiçekleri.. Adını merak ediyorum. Yardımı olur musunuz?galiba fazla güneş altında..
Eklenti 604314 |
Alıntı:
Çiçeğiniz ise buz çiçeği. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...edir/17088.htm Konunun "İlk Mesajını" okumuş olmanız dileğimle:) |
kusura bakmayın forumda yenıyım bı heyecanla cıcegımı ekledim aslında neyı yanlış yaptığımı da pek anlamadım:(
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba, bahcede bilinmeyen bitki cikti. Gecen sene cok sayida aksam sefasi tohumu dokuldu, fakat emin degilim aksam sefasi gibi degil. Ismi bilen var mi, cok merak ediyorum.
|
Ablam getirdi o da ismini bilmiyordu.cicek açtığını da burda ogrendim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yabani mi yoksa ekim yaptığım eski tohumlardanmi bilemedim bekleyip göreyim en iyisi yıldız çiçeklerini de inceleyeyim biraz. |
Alıntı:
|
Syn:Fatars çiçeğin adı horoz ıibigi yanılmıyorsam.
Güzel görünüyor,güzelde kokuyor mu acaba? |
Teşekkürler cevabınız için. Hiç kokmuyor yalnız...
Marketten aldım yapraklar solmaya basladı, ismini öğreneyim de bakımı hakkında bilgi toplayayım dedim. Suluyorum, gündüzleri direkt güneşe koyuyorum ama kendine gelmedi yaprakları. .. |
Syn:Fatars, Bitki hastalıkları veya zararlilari adı altında forumda arama yapın,tabi daha önce bitkinin bakımıni da öğrenin belki fazla veya eksik birsey yapıyorsunuz, umarım düzelir cicegi niz.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu salon bitkisinin adını bilen varmı
ZAMİOCULCAS ZAMİİFOLİA SELÇUK BOZ TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu fideler gelincik olabilir mi acaba? Zira sevgili aleydi bir sürü gelincik tohumu gönderdi bana ve ben her yerlere ektim. Şu ana kadar da filizlenip, büyüyeni göremedim. :(
Eklenti 605983 Eklenti 605984 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu hediyelik gelen çiçeğin adı nedir? Saygılar...
|
Alıntı:
|
selam bu bitkinin adı nedir
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ortada duran boz yapraklı bitkinin adı nedir
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu salon çiçeğini biraz önce aldım satanda adını bilmiyordu bazılarının üstünde beyaz çiçek vardı adı konusunda yardımlarınızı bekliyorum
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
2 Eklenti(ler)
Bu iki bitkinin adları nedir ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025