![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu seferde makinanın sarjı bitti ve sarj aletini bulamıyorum:(Cep tlf.nu ile yeniden çektim umarım bu sefer olmuştur...
|
Siz makinanın şarjını bulun en iyisi, o dert ben de de var, acil bir makina edinmeliyim, cep telefonları yakın çekimleri bulanık gösteriyor.
|
Evet kesinlikle katılıyorum.Biraz daha aramalıyım ,lazım ya bulamam simdi:(
|
1 Eklenti(ler)
Aşağıdaki tohumların adı nedir? Bana teyzem verdi. Ona da bir arkadaşı vermiş. Adını merak ediyoruz. Bilen arkadaşlar yardımcı olur mu?
Yuvarlak bir kapsülün içinde tohumlar var. |
Hatmi çiçeğine benzettim
|
Çıkan Fidanımın Cinsi Nedir?
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar...
Saksıdaki bitkimin dibinde 2 ay önce bir bitki büyümeye başlamıştı. Baya bir büyüyünce bunu ayrı bir saksıya aldım. Şimdi bu ne fidanı olabilir anlayanınız varsa bir yardımcı olur musunuz? Eklenti 79830 |
Elma, inşallah gözüm yanılmamıştır.
|
Ben tahmin hakkımı erikten yana kullanacağım :)
|
Bence de bu bir erik fidesi.Bahçemde erik ağacının dibinde geçen seneden kalan çekirdekler çimleniyor.Bunun aynısı.
|
Elmaya daha çok benziyor.
|
Tıpkı yeni doğan bebekler birbirine benzer ya. Yeni filizlenen bitkiler de aynen öyle:p
Eriğin yaprakları biraz daha ufak oluyor. Sanırım elma. Benim de erik diye sevip durduğum fidan meğerse bademmiş. :) |
Ya bizde kiraz olduğunu düşünmüştük.Bunun aynısından başka saksıda yetişip gelen bi fidan daha var...
|
Kesinlikle elma :)
|
Elma fidesinin dalları kırmızımsı oluyor. Eriğin yaprakları daha küçük oluyor. Bence de Elma. (Erik,elma,dut bahçede kendiliğinden çıkan fidelerim)
|
Hiç elma çekirdeğini toprağa attığımı hatırlamıyorum ya nasıl oldu bu elma fidanı anlamış deilim...
|
Alıntı:
|
Olabilir artık ama elma olmasını hiç beklemiyordum.
|
Eriğe de benziyor, o da olabilir, ancak kiraz değil.
|
Erik olsa güzel olur ya terasa fıçıya geçiririm büyür gider...
|
3 sene evvel bahçenin bir köşesinde yabani ot temizliği yaparken babam farkedip ''oğlum şu güzel bişeye benziyor'' deyip yoldurtmadığı fide erikmiş. Bu yıl ilk meyvelerini gördük(4 tane).
Ama bu yıl mutlaka göz aşısı yapmam gerekecek gibi. Çünkü dikenleri de var dalların(yabani erik). Bakalım meyveleri nasıl olacak. |
Arkadaşlar,bu tohum ve fidelerin ne olduğunu bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Hüsnüyusuf sanıyordum ama değilmiş. Teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
O kadar cok celik yapiyorum ki bazen nereye ne daldirdigimi unutuyorum. Acaba bu ise yara bir bitki midir?
|
2 Eklenti(ler)
bunlar neyin tohumları?
sanırım biri çiçek açan bir ağacınmış ama tam bilmiyorum. yardım eder misiniz? |
Alıntı:
Sevgili Çiçeksever, Sorduğunuz yabani ranunculus sınıfından minik sarı çiçekleri olan Ranunculus ficaria olabilir.Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
|
Daha çok küçükler sevgili Kiraz. Bir ihtimal alyssum olabilir.
|
Haklısınız Ferda Hn, ikişer yaprak daha bekleyeyim.
|
Allysuma çok benziyor ama phlox ektiyseniz o da benzer görünümde.
|
Ah ne güzelmiş phlox, keşke olsa. Bir arkadaştan aldığım tohumların içinde, malabar ıspanağıyla beraber geldi. Çiçek olma ihtimali düşük olabilir, tohumları allysum tohumlarından daha büyük gibi hatırlıyorum, yapraklarını goji berrye de benzettim. Yakında anlarız:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025