|  | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu başlığa uğrayacağım aklıma gelmezdi:o Bir süre önce bazı tohumlar ektim, güya hepsini aklımda tutacaktım, insan bir yere not eder:rolleyes: Bunlar ne olabilir, sebze olduğunu düşünüyorum? | 
| 
 Öndeki sabah sefası, arkadakiler kabak, salatalık vs. tohumuna benziyor. | 
| 
 Alıntı: 
 Erguvan... | 
| 
 1 Eklenti(ler) Burduray, onların lablab tohumu olmadığını biliyorum. Lablab resimdeki gibi. Teşekkür ederim Arzu:p | 
| 
 Teşekkür ederim Selahattin hocam. Birileri almamışsa eğer, bu öğlen hepsini toplayayım. :) | 
| 
 Bu çiçek Ne çiçeği. Türkçe Anlamini Bilen Varmi. 3 Eklenti(ler) Arkadaşlarım,  Bir siteden aldığım bu çiçek tohumlarını ektim ve kırmızı kırmızı minik minik çıktılar, bir bilen varsa türkçesini ve yıllık bitkimi olup olmadığını yazıversinler. Saygılar. :rolleyes:;):p | 
| 
 At/tilki kuyruğu. | 
| 
 Horoz ibiğine de benziyor . | 
| 
 Alıntı: 
 Yedi ceddime yetecek tohum yollamışsın, gerçi kargolar üst üste gelince biraz göçtü bütçe ama yine de teşekkür ediyorum, İyi akşamlar. | 
| 
 Evet berduray hemen hemen hepsini topladım. ;)  Kimsenin ilgilenmediği 3 ağaç dip dibeydi. Her gün onlarca öğrenci ve yayaların geçtiği bir mekanda eğer bu tohumlar toplanmamış, sağlam kalmışsa var dı bi hikmeti. İşte o hikmet benim :o | 
| 
 2 Eklenti(ler) Bu bitkilerin ne olduğunu bilmiyorum, tohumları ekmişim ama unutmuşum da aynı zamanda.:rolleyes: Eklenti 35369 Eklenti 35370 | 
| 
 Sanırım iki resim ayrı ayrı saksılar. Birinci resimdeki büyük yapraklı olanı kabak **** salatalığa benzettim. Dibindeki minişler biber diyorum. İkinci resimde büyük yapraklı olan bariz maydanoz. Dibindekiler öbür saksıya ekilen tohumlarla aynıysa, onlar da biber. | 
| 
 http://www.gardeningexpress.co.uk/Pr...roductID=11360 Değerli Arkadaşlarım,Toprak dostları, Bu resimde göreceğiniz ilan hangi bitkiye ait Türkçe tecümesi mümkünse ?Anneanne yadigari bir ağaç, bu mevcutum buna 70-80 yıllık durumda.Çiçekleri yenebiliyordu, benim çocukluğum bunların çiçeklerini ( karıncasız :D ) yemekle geçti.Yardımcı olursanız sevinirim, birde bende kredi kartı yok imkan olur iseniz bu tohumları bu siteden almakda isterim. Sevgilerimle.. sercinyo http://www.gardeningexpress.co.uk/Pr...roductID=11360 | 
| 
 Alıntı: 
 Diğerini bilmiyorum ama bir ağaç fidesi olsa gerek. | 
| 
 Sercinyo, o bitki bir mor salkım.;) İzzeterisan teşekkür ederim. 1 numaranın hint yağı olduğu ve 2 numaranın da japon feneri olduğu kesinleşmiş oldu.;) | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu çimlenen hangi bitki acaba? | 
| 
 Keçi boynuzu olabilir mi? Daha net olsaydı foto... | 
| 
 Keçi boynuzu değil arkadaşlardan birinin gönderdiği tohum her halde, daha net fotoğraf çekemedim. | 
| 
 Hangi Ağaçların Tohumu?? 2 Eklenti(ler) Tohumları bu kış, Mersin'den, torbaları hoşuma gittiği için topladım. Üzerlerinde hala tohumları var. Ne ağacı olduklarını öğrenip tohumları, benden ağaç tohumu isteyenlere göndermek istiyorum  ... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Birinci resimdeki tohumlar da Gülibrişim'e benziyor. | 
| 
 3 Eklenti(ler) Selluka olabilir mi? fasulyeye benzıyor ama boydan boya yan cızgısı var iri ve kuru bakla kadar sert. | 
| 
 Selluka değil, yandaki çizgiler lablabı andırıyor fakat lablab da bu kadar büyük olmaz.:) | 
| 
 Yok lablab tohumuna baktımda, onlara göre çok iri. | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu çimlenen bitkinin adı nedir? | 
| 
 Ben asma diyorum. | 
| 
 Evet çekirdekten yetişmeye uğraşan bir üzüm :)  Şu benim baklanın da ne tohumu olduğunu bilen biri  varsa, lütfen diyorum. Bir gece suda beklettim ve ektim. İnanılmayacak kadar büyüdü suda bekleyince ( iki katı kadar oldu) ... | 
| 
 2 Eklenti(ler) Arkadaşlar bu çimlenen bitkilerin adı nedir? | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 07:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025