![]() |
Sevgili Sdurul,
İlk çiçeği passifloraya benzettim |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,
Bu çimlenmiş fide hangisidir? Cevap için şimdiden teşekkürler) |
Galiba bu haliyle hangi çiçek olduğu belli değil:)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 149280
Bu çimlenenler hangi çiçek acaba,hangi tohumu ektiğimi hatırlayamıyorum. |
Minikler ipek bazıları kedi tırnağı veya saat 12 çiçeği de diyor.Renk renk açar yer örtücüdür .
|
Yılmazcım saksıya limon çekirdeği düşmüş olabilirmi ? Yaprağının sert ve parlak görünümünden
bana limon gibi geldi . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Arkadaşlar,
Sevgili Güngör Hanım, İsmini bilmediğim gizemli fidem büyüyor.Daha net fotoğrafladım.Ne olabilir acaba? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ηer zamanki gibi sona kalip gec cimlenen tohumlarin ne oldugunu unuttum.
|
Sevgili Çiçeksever, ilk fotoğrafı tanıyamadım, ikincisi, petunya ve ya güvey fenerine benziyor.
|
Alttaki saksıdakiler petunya ama üstteki saksıdaki fideleri bende merak ettim.
|
Bu yil petunya ekmemistim ama senin gönderdigin güvey fenerleri olabilir ablacigim.
|
3 Eklenti(ler)
Yine ne oldugunu bilmedigim bir bitki. Bahcemde olan herhangi bir yabani ota benzetemedim. Ancak böyle bir tohum da ekmedim. Sadece iyi toprak koydugum saksilarda büyümesi dolayisiyla bana gelen tohumlara karismis bir bitki olabilecegini düsünüyorum. Acaba taniyan var mi?
|
3 Eklenti(ler)
bu çimenenler ne olabilir tohumların gece yasemini parfüm çalısı olduğunu sanıyoydum ama formda gördüğüm gece yasemini resimlerinde yapraklar ince uzun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili kiraz limon kokusu yok ne olduğunu çok merak ediyorum kışın ben şehir dışındaydım tohumları siteden bir arkadaş göndermiş kızımda paketi açıp balkondaki bir saksının toprağına karıştırmış şimdi bende gönderenide ne tohumu olduğunuda bilmiyorum
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
tüm paylaşımda bulunan arkadaş lara teşekkürlerimi sunarım
benim sizlerde küçük bir ricam olacak paket tohumlardan elde ettigim kadife,petunya,zinya,çiçeklerinden nasıl tohum elde ederim büyüklerimden meyve sebze bakliyat tohumlamayı biliyorum ama çiçekler konusunda çırak olarak görüyorum kendimi ustalarım dan yardımcı olan olursa sevinirim |
Bu bir palmiyenin gövdesinde çimlenmiş iki tohum
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili çiçeksever70,
çiçeğiniz silene sp. Çok güzelmiş. |
Alıntı:
|
Hayat ne garip , ideal koşullar yaratırız tohumlar çimlenmez , burada da spontane bir şekilde çimlenmişler .
Çimlenmeyen tohumlarımı bu ağaç gövdesine mi eksem ;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025