![]() |
|
![]() |
#2881 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn MSema, Sedum (dam koruğu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2006
|
Ağacı çıkaramadım
Bu bitkiyi çıkaramadım ya, Liquidambar orientalis e benzetiyorum ama meyve yönünden benzemiyor. bilen varmı, sanırım egzotik bir ağaç olacak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Ağaç Dostu
|
Acer pseudoplatanus |
![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-03-2007
|
Arkadaşlar benimde birkaç sorum olacak, bunların türünü biliyormusunz acaba? **** bi fikri olan varmı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-03-2007
|
bunlarda devamı, alttakilerin sadece light diye bir bitki olduğunu duydum o kadar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
İlk ikisi hani içinde dörder bitki olan kadife çiçeği,diğeri de benim kırmızı pazılara benziyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
İlk diktiğimde kırmızı pancar sanmıştım ama pazı oldular ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
2928 nolu soruya cevap 1- Cinereria maritima 2- Berberis juliana 3- ? 4- Houttuynia cordata ''Flore Pleno Bahçe için çok güzel çiçekleriniz var. 4. çiçek yayılıcı özellikte.Muhteşem bir renk etkisi yapıyor. Cinereria ile uyumu da güzel olacak. Seçimleriniz çok güzel.3. çiçeği ben de merak ettim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Ağaç Dostu
|
Teşekür ederim Sukranayap. 3. çiçek için daha iyi fotoğraf çekeceğim. Bunları evime çok yakın, çiçek satan ufak bir yerden aldım. Çok yıllık bitkileri bitirip tek yıllıklara dönmek istiyor. Hiç birini bilerek almadım, sadece gözüme çarpanların yetiştirme şartlarını sordum ve bahçeme uyanları aldım. Yukarıdaki çiçeklerle beraber gazanyaya (çiçek çapı 10 cm'den fazla) 10 YTL verdim. Sanırım fiyatları da çok uygun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-04-2008
|
Merhaba,ben de bu çiçeği sormak için bakmıştım. Ama siz benden önce sormuşsunuz. Ben dikeli çok olmadı,adını öğrenebilirsem bakımı hakkında araştırma yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
çavdaroğlu
Giriş Tarihi: 21-11-2007
|
Muhtemelen İmpatiens sp.(cam güzeli). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
çavdaroğlu
Giriş Tarihi: 21-11-2007
|
Haklısınız galiba, çiçeği borazan şeklinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sn. M.Sema Achimenes (kağıt çiçeği) bu. Değişik renkleri var. Bende de maviye yakın mor rengi var. Her sene bitkinin dibinde yumrular oluşuyor. O yumrulardan seneye yeniden filizleniyor. Bu sene kırmızısından ben de diktim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Ağaç Dostu
|
Çok özür dilerim.Henüz forumu kullanmanın acemisiyim.Sorunuzu ancak gördüm.Evet Ayvalık'da çektim.Aklıma gelmedi doğrusu kökleri çekmek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2910 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-04-2008
|
Pikapika; Birincisi sanırım parlak hasan.Üçüncüsü ise mum çiçeği sanırım.Fakat emin değilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|