![]() |
|
![]() |
#2824 |
Ağaç Dostu
|
Ercia carnea'ya benzettim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Ağaç Dostu
|
Fotograftaki bitkinin adını nedir bilen var mı? Teşekkürler. http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=11935 rosa banksiae Düzenleyen zenfree : 25-04-2008 saat 19:49 Neden: Yanıtı ekledim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Ağaç Dostu
|
O bir Kanarya Gülü (Kerria). http://www.humeyraozdamar.net/suscalilari.htm Güler'in Bahçesinde (sayfa 19) de var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Ağaç Dostu
|
Kanarya gülü olmayabilir. Hem yaprakları benzemiyor, hem de bir yerde bir çok çiçek açması kanarya gülünün özelliklerinden değil. Rengi çok açık. (Kanarya gülünün isminde gül kelimesi geçsede gül ile alakası yoktur.) Düzenleyen üzüm : 25-04-2008 saat 08:26 Neden: ilave |
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeği galeriye '' bu bitkinin adı nedir'' bölümüne eklemiştim ama cevap yazan çıkmadı. Bahçemizde senelerdir var ama adını bilmiyoruz. Her güz sonu tamamen kuruyor ilkbaharda tekrar sürgün veriyor. Mis gibi de bir kokusu var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu ağacın tohumlarından elimde var. Dileyenlere kargolayabilirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sayın Uzum, galiba rosa banksiae. Çok benziyor. Teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=gilan;228755]Bu yer örtücünün adını bilen var mı? Sevgili Gilan, Plumbago mavi yasemine benzettim ama çok da emin değilim. http://www.agaclar.net/galeri/showim...&searchid=3926 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ters Lale'ye benziyor. Eğer yanılmıyorsam ... Anavatanı Hakkari. Çok nadide bir bitki. Ağlayan gelin de diyorlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 |
Ağaç Dostu
|
Fritillaria sp. (sanırım Fritillaria pinardii) Ters lale |
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2006
|
sarı çiçek
bu bir soğanlı çiçek adını bilen varmı? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Ağaçsever
|
Bu bitki çok yavaş büyüyor. 3-4 ayda iki yaprak çıkıyor ![]() Bilin bakalım bu nedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Ağaçsever
|
sayın herbaryum teşekkürler bunun lale olacağı gerçekten aklıma gelmezdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Ağaç Dostu
|
Aslında çok emin değilim, bana defne gibi geldi.Ama altında fındık gibi yumrusu da var deyince iyice kafam karıştı.Bende merak ettim acaba bu ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Ağaçsever
|
gnc nihal yaprağın ucundan tadına baktım ![]() demek ki defnelerin yumrusu oluyornuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-03-2008
|
Bu Bitkinin Türünü Öğrenebilir miyim?
Doğadan elde ettiğim ve eve getirip saksıya naklettiğim bu bitkinin ismini öğrenebilir miyim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|