![]() |
|
![]() |
#6301 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6303 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Bunun adı nedir?
Baharda saksılarımdan birinin kenarında hayat bulmuştu. Eşim asma olduğunu söyledi, ayrı yere aldım. Asma mı bu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6305 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6306 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
sevgili k0900 biizm bahçelerde sebzelerin arasında görülür bu bitki otların arasında; biz pek dikkat etmeyiz açıkçası yaniot muamelesi görür buralarda ama çiçekleri çok güzel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6308 |
Ağaç Dostu
|
Orhun Kırcı, çiçek açmış bitki "Dikenli Domates", diğeri de "Tomatillo Verde" olabilir. Size de Çağatay Bey'den "Tohum Bohçası" gelmiş miydi? http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=961 http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=940 http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=945 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6315 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Merhaba arkadaşlar Bir bahçede gördüğüm şu bitkinin adı nedir çok merak ediyorum ben de temin edip bahçemde bu bitkiden görmek istiyorum ancak adını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6317 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
![]() ![]() Ancak merak ettiğim bir konu birkaç farklı türü var mı acaba bunun? Çünkü bu gördüğümün pembe ve beyaz çiçekleri var ve bazı çiçeklerin bile yarısı beyaz yarısı pembe bir de naylonumsu gibi çiçekleri var. Acaba tam bu resmini koyduğum gibi bulabilir miyim ki? Bunu sahil kenarı bir yerde görmüştüm. Yaşadığım yerde benzerini gördüm ama bunun kadar sık çiçekleri yoktu ve bu şekilde farklı renklerde çiçekleri yoktu çünkü... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6318 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
Belki dikkatten kacmistir diye sorumu tekrarliyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6320 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet bunlar tohum bohçasından. Bir sakarlık yapıp elimdeki diğer tohumlarla karıştırdım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6321 |
Ağaç Dostu
|
Sayın omarr35, Aynı dalda hem pembe , hem beyaz açan begonvil türüne kristal begonvil deniyor. Mutlu Bey'den satın alabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6322 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-11-2008
|
Haklısınız, bende forumdan bu isme ulaşmıştım. Ağaç minesi başka özellikte bir çiçekmiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Gül fidanım için bahçeden armut ağacının altından aldığım toprak ile ektim. Dipten bir bitki çıktı koparmak istemdim farklı bi yere ayırdım. Sayın nariel göndermişti karanfil onların ortasına ektim. Nedir bu acaba? Yabanı ot ise koparayım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6325 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Vay nasıl çıkmış ya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6328 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaprakları parlak ve koyu yeşildir. İlkbaharda açan beyaz çiçekleri hoş kokuludur. Kapsül şekilli meyveleri vardır. Budamaya iyi cevap veren bir bitkidir. . Pittosporum tobira "Nana" bodur ve yayılıcıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6330 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeğin satışını Tropiksera yapıyor. |
|
![]() |
![]() |