![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geç cevap için üzgünüm, yeni gördüm mesajınızı Volare, çiçeği Kozbeyli köyünün pazarında gördüm (Foça) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
hint ortancası varmış kendisinde olan varsa resmini nasıl yetiştirildiğini yazarsa sevinirim saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Dere kenarında gezerken aynı bitkiden ben de buldum burada. Köklü olarak almaya çalıştım ve bahçeye diktim. Clematise çok benzettim. İnternette Clematis türlerini araştırdım Clematis ''Brunette'' denen türe benzettim en fazla ; ama yine de tam olarak türünden emin değilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-07-2008
|
bu çiçeğin bitkinin adı nedir
Merhabalar arkadaşlar. Bana bu bitkiyi lavanta diye verdiler. forumu araştırdım lavanta bölümünde, resim galerisinde böyle bir bitki göremedim. merak ettim bilen ustalarımdan bu bitkinin adını (türkçesini) öğrenebilirmiyim.ilgilenecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim saygılar. DSC00145.jpg (71 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-07-2008
|
Teşekkür ederim sayın Ferda demek beni kandırdılar. neyse öğrenmiş oldum sayenizde sağolun tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bence astilbe (keçi sakalı) . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun... Bu sayfaya soru sormadan kendim de iyice araştırıyorum,emin olmak için resim ekliyorum. Bunun adını aradım ama bulamadım,kesin gözümün önündeki sayfaların birinde açılmış konu vardır ama... |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|