![]() |
|
![]() |
#3093 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım meyvesi..Çileğe benziyor ama değil.Komşum hediye etti.Adına da çilek çiçeği dedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeğin adını ve nasıl bakıldığını söyleyebilirmisiniz?Sevgilerrr http://img355.imageshack.us/img355/9922/dscn0135dr9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2006
|
Orobanche sp. (canavar otu) olabilir diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2007
|
Merhaba, benim alisyum tohumu diye diktiğim tohumlar çimlendi.Ancak görünürde birbirinden farklı iki çeşit fide oluştu. Bunlar bana farklı iki çeşit gibi geldi.Sizce bunlar alisyum mu? Yoksa farklı bir bitkimi. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2007
|
bunlarda ikinci çeşit çıkan fideler.Birbirinden farklı değilmi sizcede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Mine Pakkaner , Bizim Yeditepe Üniversitesinin uygulama oteli olan Şile doğa klüpte çektiğim aşağıdaki ağaç ve gülün adlarını öğrenebilirmiyim. Şimdiden teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Ağaç Dostu
|
Havuz girişindeki bu ağaç ve çiçekleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mine hanım inanın çok teşekkür ederim. Hafta sonu arkadaşlara söz vermiştim bu ağaç ve bitkinin adlarını öğreneceğim diye. Çünkü bazıları çelik aldılar tutturabilmek için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2008
|
Teşekkür ederim herbaryum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2008
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-11-2007
|
Drasena'nın bu kadar güzel ve kocaman çiçeği olduğunu bilmiyordum. Çok teşekkürler Mine Hanım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Ağaç Dostu
|
3108 nolu mesajdaki çalı filbahar (filbahri) çiçeği olabilir mi?Bendeki çalı gül gibi yapraklara sahip,gül gibi dikenli;çiçekleri çileğin çiçeğine çok benziyor.Eşim sabahları parfüm gibi koktuğunu söylüyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Ağaç Dostu.
|
merhaba, Zor bir soru olacak çünkü fotoğrafım yok ![]() Çiçekçide bir bitki gördüm, satıcı çiçekli çim olduğunu söyledi, gerçekten de çim görüntüsünde ama üzerinde küçük küçük pembe çiçekleri vardı.Torbalamış satıyorlardı. Çiçekli çim olarak satılan bitkiler hangileridir diye toparlayayım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Japon çimi olabilir. Ben bu sene ilk defa bazı bölümlere uyguladım. Çim kutusunun içinden ayrı bir pakette karışık kır çiçekleri tohumları çıkıyor. Güzel oldu ancak tohumlar çok ufak olduğu için savrulmuş biraz üst üste binmişler. Vilmorin Japon çimi adı altında yapı marketlerde var. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-04-2008
|
cemo üçüncü sıradaki çiçek kağıt çiçeği. Diğerlerini bilmiyorum. Bu forumda kağıt çiçeğinin açmış hali de var . |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|