![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
bu çiçeği olan ağacı kuşadası merkez sahilinde gördüm adını merek ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım bu bir oya ağacı. Meyve vermez çiçek açar. Kızılcıklar karşılıklı yaprak ve dal verir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Arkadaşlar Silifkede gördüğüm,resimdeki ağacın adını merak ettim,bilenlerden adını öğrenebilirmiyim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
|
Uysal01 Ağacınız Hint Yağı Bitkisi deninen bir tür.. Ayrıntı için TIKLAYIN.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2-Ceratonia siliqua ( Keçiboynuzu ) Düzenleyen Güngör Salman : 14-11-2011 saat 23:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
|
Güngör hanım sanırım ikiside değil. Bunların ikiside bizim bahçede var. Menengiç çiçeği ve meyvesi ağaçların gövdesinde olmaz. Tamus communis ise çok narin yapılı bir sarılıcıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı meyvelerin tadına baktınız mı? Çok çekici görünüyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılarmla, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Ağaç Dostu
|
Haddim olmayarak ben de fikrimi söylemek istiyorum. Özellikle Nuri Beye itiraz etmek istemezdim ama, sanki bu ağaç armut ağacı gibi duruyor. Yaprakların tüysüz olması, daha yuvarlak olması benim düşüncem armut olduğunu gösteriyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın feyzon Forumda dolaşırken, cevap verdiğim sayfaları kontrol edeyim dedim sizin yorumunuzla karşılaştım...! Evet sayın feyzon haklısınız, sizin uyarınızdan sonra daha dikkatlice inceledim armut olması daha muhtemeldir. Dikkatinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum. Sayın k_donmez'den armut olarak düzeltilmesini rica ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2010
|
çam sevdiğimi duyan bi arkadaşım incelik olsun diye gökovada bulduğu dikenli küçük bir fidanı söküp getirmiş kökü sağlam ama toprağından ayrıldığı için ya tutmazsa diye korkuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
![]() Merhaba, Fotoğraflarda görünen zeytinin türünü bilebilecek kimse var mıdır? Ayrıntı eylül ortasında, diğeri aralık başında çekilmiş. Aynı ağaç değil. Aynı tarladaki ağaçlar. "Yağlık zeytin" demişlerdi alırken. Bütün bilgimiz bu. Aralıkta ağaçlar üzerinde kalmış yarım kilo kadar zeytini 17-18 gün tuzda beklettik. Hoş bir kahvaltılık oldu. (Yavrusu kuzguna anka kuşu gelirmiş misali, kim bilir, belki de bize öyle geldi ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Kaderga : 24-12-2011 saat 20:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2009
|
Alıntı:
2-Yalancı karabiber Latincelerini bilmiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
İyi günler,bu ağacın adı nedir üzerinde meyvası var,elmaya benziyor sanki,çekirdeklerini eksem filizlenirmi ![]() Teşekkür ederim...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Alıntı:
Yanlış isem diğer arkadaşlar düzeltecektir. Düzenleyen musk : 27-12-2011 saat 18:15 Neden: imla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2011
|
Bir bilene soralım bu bitki nedir ?
merhaba, halil bey gönderdiğin ikinci paketteki , 1 numara tohumlar ve kapsüllerin resimleridir. bilenler varsa ismini yazsın lütfen teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Ağaçsever
|
13 numaralı tohumların kapsüllerini aynı kavanoza eklemiştim ağacının resmidir.Tohum kapsülleri 3 bogumludur. her boğumda bir mercimek büyüklüğünde siyah tohum vardır. bu ağacıda bilenler yazsın lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki uygun başlıklardan birinde sorularınıza daha çabuk yanıt alabilirsiniz. Bu Bitkinin Adı nedir? - agaclar.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-12-2011
|
Birinci resimdekiler Zakkum,ikinci resimdekiler keçi boynuzu ( harnup) olabilir mi? Gerçi harnup ağacı daha gösterişli olur ama resimlerden üzerindeki meyvelerini tam anlayamadım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
çok teşekkürler. 2. resimdekiler için daha detaylı fotlar ekleyeceğim. yardımlarınızı bekliyorum. tekrar teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Ağaçsever
|
Halil beye teşekkür ederim. Açtığım bu konuda, Detaylı bilgilendirme aldığım için konuyu kapatabiliriz. teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
çiçek |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|