![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2008
|
bana da öyle geldi ama nasıl çıktılar onu anlamadım saksıda |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
bu çiçeğimin adı nedir
bu cıcegı hedıye getıren arkadasım bır defaya mahsus cıcek actıgını soylemıstı ıkı yıldır bende oldugu halde cıcek acmadı bu konuda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı lutfen ayrıca adını da bılmıyorum maalesef ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
cevaplar için *** ederim.daha ayrıntılı çektim ilk çiçeği |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Tarih : 21 Nisan 2010 Çiçeğin görüldüğü yer :Yukarı Kızılca Köyü Civarı, Kemalpaşa,İZMİR Yerleşim alanını çıkar çıkmaz Kızılçam ormanı başlangıcında bu çiçeklere sıkça rastladım. Beyaz olan renkleri de vardı. Ve aynı yerde yayılım yapmıştı.. Fakat beyaz olanlar yapraklıydı.. Konu hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-02-2010
|
manolya mı?
aşağıda görünen saksının içine 2 ay kadar önce manolya tohumu ve yeşil kavrulmamış kahve çekirdekleri atmıştım. Tam umudu kesmişken dün birden bu fidecik dünyaya merhaba dedi.. (fotoğraf makinesinin tarihini düzelmediğim için 3.ay görünüyor ama doğrusu 4. ay yani bugündür) Kahvelerden pek umutlu değilim ama umarım çimlenen manolyalardandır..tabi yabani bir ot olma ihtimalide var.. Doğrusunu bilen bir arkadaş yardımcıolursa sevinirim.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
|
Bu ne ağacı?
BU resmi armutluda çektim çok güzel bir ağaç her tarafı çiçek dolu bu ne ağacıdır bilen varmı bende bahçeme dikmek istiyorum.... Düzenleyen xelax : 22-04-2010 saat 16:29 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() İlk mesajı okudunuz mu? ![]() Hani alıntı yapın, kime cevap verdiğiniz kolayca anlaşılsın falan yazan yeri... #1592 Ümidi kaybetmemek mi, ümitlenmek mi daha önemli? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Yaklaşık 3 hafta önce karışık olarak ektiğim;passiflora carruela,sabah ve gece sefası ve adını hatırlayamadığım birkaç çeşit tohumların hangisinin çimlendiğini bilemedim.Bu fotoğrafta çimlenen bitki nedir? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey, ben Black eyed susan a benzettim(size göndermiştim, kara gözlü susan sarmaşığı), gerçek yapraklar çıktığında fotoğraflarsanız daha iyi anlaşılır. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanırım gündüz sefası. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2010
|
Aladağlar Kapuzbaşı/Kayseri 04 Ekim 2008 Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Birkaç saksıda kendiliğinden çıkan bu bitkinin adını biliyor musunuz? Telgraf çiçeğine benzer bir görüntüsü var. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Bu çiçeğimin türü nedir?
Bu çiçeğimin türü nedir? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.Güngör Salman , bir de buraya göz atsanız : http://www.agaclar.net/forum/showpos...84&postcount=6 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Aynı resmi yükleyemediğimden link vereceğim..linkte ismini merak ettiğim bitkinin üç resmi var...benim bitkimin adını bilen var mı.. http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=43 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|