![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2006
|
Ulmus glabra
Alıntı:
Ağacın adı : KARAAĞAÇ ( Ulmus glabra ). Ağaç büyük ağaçlardan sayılır,saksıya almak olmaz,ancak bonsai için bence uygun bir tür. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Daha resmini eklemedim ama. resim için güz mevsimini bekliyorum. Bizim buralarda Adına KURMUT denilen bir ağaç var. Meyveleri kuşburnu kadar ama armut tipli, eskiler bu meyveleri turşu içine atarmış. Gövde meşe ağacını andırırken yapraklar dut ağacı misali. Sonbahar ayında yaprakları hoş bir kırmızıya çalıyor. Bu kadar tarifden sonra adını öğrenebilirmiyim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
ne ağacı ?
..Bu ağacın türü nedir ve çelikle üretilebilirmi? X |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
buda yakından görüntüsü X |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
çeliklerin kalınlıkları ne olmalı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
bu topikdeki #5 ve #6 mesajlardaki ile aynı sanırım http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=286 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Toros Sediri kozalağı mı?
Bu fotoğraf doğru yerde mi acaba... Toros Sediri kozalağı dedim ama benzetme tabii ki Etkili yetkililerden yardım ltf. http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=2015 X |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
sahra gülü
Değerli form arkadaşlarım seradan güle benzer kocaman çiçekleri olan bir ağaç veya ağaççık aldım.Üç metre boy yaptığını ve adının sahra gülü olduğunu söy- lediler. İnternetten fazlasıyla arama yaptım ancak bu adda bir ağaç bulamadım.Bu ağacın esas adı nedir,bakımı nasıldır,ne zaman açar gibi hakkında hiçbir şey bulamadım fotolarını ekledim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Hibiscus mutabilis. Ağaç gülü, yol hatmisi, ağaç şakayığı, çınar yapraklı şakayık gibi halk arasında kullanılan isimleri var. Hatmigillerden. Sonbaharda açıyor. Çiçekleri açık pembe iken olgunlaştıkça kızarıyor. Özel bir bakım istemiyor. Dayanıklı bir bitki, Ege ve Akdeniz sahil iklimini seviyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Ağaç gülü, yol hatmisi,
Alıntı:
Ben onu bahçeye çelikten diktiğimde bir karış bile değildi şubatta ve şimdi 2 metreye yaklaştı.Suyu ve güneşi seviyor. Çiçekleri kokusuz ama görüntüsü enfes.Çabuk büyüyor. Düzenleyen caretta : 26-10-2007 saat 04:53 Neden: ağacın ismini yazmamışım :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
bu ne ağacı, kennedy'deki ağaçlar, soru beyaz çiçekli ağaç |
|
|