![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2007
|
Alıntı:
bu katran ardıcı değil mi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
En iyi ismi en iyi bilenler bilir ama bizde diken ardıc' deriz. Ardıç tohumları ile ilgili olarak google ye yazarsak epey bir sonuç gelmekte. Özellikle şifa açısından. Bunları katran ardıçı olarak bilmekteyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
bitki teşhisi
merhaba ben yeni mezun bir peyzaj mimarıyım. röleve çalışması sırasında teşhis edemediğim bir türle karşılaştım.. armut olduğunu zannediyorum ama yaprak boy ve formundan dolayı emin olamıyorum.yardımcı olursanız cok sevinirim. herkese iyi çalışmalar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz Crunch84. ![]() Mesajınızı bu konuya taşıdım. Cevap gelene kadar kendinizi Yeni gelen arkadaşlar, başlığında kısaca tanıtırsanız seviniriz. Ayrıca Forumda, Türkçenin doğru kullanımı hakkında başlığınıda okursanız seviniriz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Crunch 84 , armut ağacı ile karşı karşıyasınız. Anadal üzerinden tek bir merkezden çıkan 5 adet yaprak başka hiçbir meyve ağacında yok. En azından yurdumuzda yetişenler açısından. Bir de armut ağacının gövdesi çok girintili çıkıntılıdır.Ve kahverengidir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2006
|
bu meyva hangi ağaca ait olabilir ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Mariner aramıza hoşgeldiniz. ![]() Bu bir Maklora (Yalancı Portakal) ağacı meyvesi. Ayrıntılı bilgiyi, Maklora (Yalancı Portakal ağacı) maclura pomifera başlığında bulabilirsiniz. Kendinizi, Yeni gelen arkadaşlar, kendinizi tanıtın... başlığında tanıtırsanız memnun oluruz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2006
|
yardımlarınız için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hocalarım benim sorum resim üzerinde değil üzgünüm bahçemde iki adet çam var bunlardan biri diğerine göre farklı daha hiç kozalak yapmadı ama diğer bildiğimiz çamlar gibi sert yapraklı değil kısacası ben bunun fıstık çamı olmasından şüpheleniyorum bunu nasıl anlarım..Teşekkürler.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
|
[ATTACH] ![]() Bu bitkinin Türkçe veya Latince adını bilen arkadaş varsa lütfen cevaplarsa memnun olurum.Arka planda gözükenler farklı bir bitki .Onlar yani çiçeği görülenler Poinciana'larım.Ben yakın plandakini soruyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
|
Mine hanım, 424 nolu mesajdaki bitkiye verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.Sülün akasya Bursa şartlarında olurmu?Size fide verebilirim Bursa'ya gelirseniz Mine hanım.Şimdiden teşekkürler. Düzenleyen poinciana : 10-10-2007 saat 08:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar,Yeni üyeyim. Merak ettiğim bir ağaç var,ateş ağacı deniliyor.Ben kıbrısta gördüm.Galeriye ekledim,Türkiyeden ilginç ağaçlar başlığında.(buraya nasıl foto koyarım bilemedim )Bu ağacın gerçek adı nedir?Yardım ederseniz sevinirim.Haziran ayında açık mor çiçekleri oluyor.Temmuz ayın da ise çiçekler kırmızıya dönüşüyor.Yardımınız için şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Ağaç Hatmi deniyor, ancak Hibiscus syriacus değil sanırım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Yukka ; Sizin ağacınız da benim ismini aradığım ağaç ...Yani Ağaç Gülü, Yol Hatmisi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-07-2006
|
Hibiscus Mutabilis
Alıntı:
http://bahcevan.com/sonbahar-guzeli-hibiscus-mutabilis sayfasına bakın... Murat Pilevneli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
bu ne ağacı, kennedy'deki ağaçlar, soru beyaz çiçekli ağaç |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|