![]() |
|
![]() |
#91 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-09-2023
|
bendede aynı tırıl durumu. oldu tırtılım toprakta bir ağ örmüştü ve ağın içindeydi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2023
|
Tırtıl
Arkadaşım karınca istilası altında bir tırtıl getirdi durumu iyiydi sonra ona yaptığımız yere dut yaprağı koyduk ve dut yaprağı kurudukça ucu bükülmeye ve mağra gibi olmaya başladı tırtılda bu sırada içindeydi ve ağ ipçikleriyle yaprağı tuturmuştu ve bugün 1. Günü içinde olduğu şimdi orda kozamı yapmış oluyo **** ölümümü bekliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2023
|
Arkadaşım karınca istilası altında bir tırtıl getirdi durumu iyiydi sonra ona yaptığımız yere dut yaprağı koyduk ve dut yaprağı kurudukça ucu bükülmeye ve mağra gibi olmaya başladı tırtılda bu sırada içindeydi ve ağ ipçikleriyle yaprağı tuturmuştu ve bugün 1. Günü içinde olduğu şimdi orda kozamı yapmış oluyo **** ölümümü bekliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2024
|
Ben bir tırtıl buldum fakat kahverengi biraz büyük dut yaprağı veriyorum fakat yemiyor napıyım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2024
|
Ben de evde sebzelerin üstünde tesadufen tirtil buldum, cok tatli bisey beslenir mi yoksa dogal ortamina mi birakilmali bilmiyorum ama beslemek istiyorumm. Yesil 1-2 cm uzugunda sanirim. Tüylü degil. Ney ile beslemeliyim bilmiiyorum, bi kavanoza koydum ustunu tul ile kapak yaptim. Cok tatli. :3 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2023
|
Alıntı:
Eğer beslemeye karar verirseniz deneyimlerinizi bizlerle paylaşın lütfen. İyi forumlar dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
böcek, kelebek, koza, tırtıl, yumurta |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|