![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu.
|
Daha doğrusu yabani otlar Mugo'ları sakladılar.. Bayramda zemine taban örtüsü sereceğim daha güzel bir düzenleme yapacağım ağaçlara. İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
sayın tourkana acaba bonsailerinizin zon durumu nedir? var mı acaba yeni fotolar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Sn tourkana, Güncel fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu.
|
Bonsai bahçesinin kuruluş zamanı , saksılara dikim zamanında bir akçaağacın saçaklanmış kök kısmının altında devam eden ikinci küçük saçaklı uzantı kökü çalışan arkadaşlar atmışlar, onu attıkları yerden alıp değerlendirdim ve aradan 1.5 yıl geçti. Buyurun sonuç ; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Hasan hocam maşallah ne guzel olmuş Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu.
|
Eski fotoğrafları ve gelişim süreci ile ilgili fotoğraflarını eğitimlerde ve kaynaklarda kullanacağımdan bu adayı satamam ama bundan çok çok daha güzel bonsai yolundaki Acer palmatumlar mevcut fidanlıkta. Her zaman beklerim. Bu arada yeni ahşap stantlarımız hazırlanıyor, Japon fenerleri hazır, gölet için uygun yer bakılıyor kısaca fidanlığın yanında çok güzel bir mini Japon Bahçesi ve Bonsai Sergi alanımız olacak. Açılış için ilerleyen günlerde net tarihi buradan duyuracağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2011
|
usta türkiye bonsai sevdalılarını sallayacağız bu bahçe ile çok yakında... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2012
|
Çok güzeller maaşallah ![]() Çok emeğiniz var belli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-04-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-11-2012
|
Ellerinize sağlık başarılar dilerim. Fiyatlarınız hakkında bilgi alabilir miyiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bunlar da yeni çektiğim Pinus Mugo Bonsai adaylarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
/
Giriş Tarihi: 29-06-2011
|
hepsi mükemmel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
/
Giriş Tarihi: 29-06-2011
|
en pahallı olanları hangileri acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2010
|
Sayın Tourkana akçaağaçların fiyatları konusunda bilgilendirebilirmisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2012
|
Sayın Tourkana, büyük bir iş başarmışsınız, takdire şayan olduğunu belirtmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar , ocak-şubat aylarında daha da geliştirmeyi düşünüyorum burayı, satılık olmayan seçme ağaçlardan oluşturacağım bir alanla sürekli açık bir sergi ortamı olsun, herkes ziyaret edebilsin istiyorum. Sizleri de beklerim her zaman. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2012
|
Küçük ve atıl fideleri satışa sunsanız, hatta kargo ile gönderme imkanı olsa, müşteri bulacağınıza eminim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Sayın Tourkana, ben de acer palmatum denemek istiyorum. Sitenizden tam bir fiyat ve görsel bilgisi edinemedim. (aslında bilgi var ama mesela akçağaç no:1 ile diğer bonsai adaylarındaki akçaağaç no:3 aynı ama fiyatlar farklı vs.) Bu konuda detaylı bilgi edinmem mümkün mü acaba? GG'da da yoktu acer satışınız. saygılar, selamlar Düzenleyen alibaba : 14-12-2012 saat 21:08 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu.
|
Sayın alibaba9 ,alışveriş bölümünde acer palmatumlar mevcut , yeni agaçları yakında ekleyeceğim ister bekleyin ister bu linkden seçim yapabilirsiniz . Bu linkdeki fiyatlar ağaçlar.net üyelerine özel fiyatlardır. http://www.agaclar.net/forum/fide-fi...atis/29223.htm Fiyatlar ağacın yaşı , üzerinde uygulanan işlemlere göre farklılık arzedebilir . İlginiz için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-01-2013
|
Çalısmalar nasıl gidiyor? Bahçenin tam adresini alabilir Miyiz? Görmek isteriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|