agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Biyoteknoloji
(https)




Beğeni Düzeni142Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-07-2018, 23:41   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-07-2018
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1
Arkadaşlar merhaba

Acil bir sorum olacak. Ben birinden aldığım anayı gayet hijyenik ve usulünce demleyip mayaladım. 8 gün fermante oldu. Üstünde yavru anası da oluştu. Ama çayım berrak değil ve mantarlı ayak gibi kokuyor. Hepiniz bu kokuyla beraber mi tüketiyorsunuz gerçekten anlamadım zira kimse kokudan şikayetçi olmamış, tüm başlığı okudum galiba. Ya da ben İzmir'de oda sıcaklığında fermante ettiğim için bozulma yaptı. Ama küf veya anormal bir görünümü de yok. Sadece kokuyor ve berrak değil.

Şimdi limonlayıp ikinci mayalanmaya bıraktım, anaları da çıkardım ama çayı içebileceğimi sanmıyorum.


Düzenleyen mojopin : 27-07-2018 saat 00:30
mojopin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025