agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Biyoteknoloji
(https)




Beğeni Düzeni142Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-02-2018, 20:18   #14
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Galeri: 3
Az önce fermantasyonu devam eden (aslında olmuş sanki) kombu çayından birkaç yudumluk aldım bardağa.

Tadı az şekerli sirke gibi, keskin.

Satın aldığımda gelen mantar ve bir miktar çayı ayrı bir kavanozda yeni çay yapmak için kullandım. Çayın kalan kısmını da yeni mantar elde etmek için başka bir kavanozda kullandım.

Hem mantarlı kombucha'da hem de çaylı olanda üstte ikinci mantarlar oluştu. Şimdi elimde 3 adet kombu mantarı oldu.

Jezebel ve Muda beğendi.

Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 05-03-2018 saat 20:20
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025