agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Biyoteknoloji
(https)




Beğeni Düzeni142Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-08-2013, 12:57   #11
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
Sevgili fatitoo, eğer daha önce kombu çayı içmişseniz tadını ve kendine has sirkeye çalan kokusunu da algılamışsınızdır. İşte bu tat ve koku ona has bir koku (organik asit kokusu dediğim kokuda bu koku). Bunun dışındaki renk, şekil ve tat bozulmaları kombu çayını hijyenik olamayan koşullarda hazırlanmış olabileceğinden içerisine mayalayacak yabancı mikroorganizma karışmış olmasından kaynaklanır ki bu durumda kesinlikle oluşan bu çayı kullanmayınız, zaten tüm sitelerde kendine has koku ve tat oluşmazsa kullanmayınız uyarısı vardır, bu durumda sorunu hijyende arayınız ve asla paniğe kapılmayınız ve çayınızı daha hijyenik ve uygun ortamda yeniden yapınız. Geçmişte ben 5. günde analize aldırdım ve TSE standartlarında içerisinde alkol yok sonucu çıkmıştı. İyi yaptığınızda kaldıkça tadı nefisleşiyor her şeyden önemlisi mutlaka bir kenarda kendinize devam sağlayacak damızlık bir çay bırakınız çünki benim gibi onu kaybederseniz bir daha zor bulabilirsiniz.

vetman996 ve fatitoo beğendi.

Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 21-08-2013 saat 09:06
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025