![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatitoo, eğer daha önce kombu çayı içmişseniz tadını ve kendine has sirkeye çalan kokusunu da algılamışsınızdır. İşte bu tat ve koku ona has bir koku (organik asit kokusu dediğim kokuda bu koku). Bunun dışındaki renk, şekil ve tat bozulmaları kombu çayını hijyenik olamayan koşullarda hazırlanmış olabileceğinden içerisine mayalayacak yabancı mikroorganizma karışmış olmasından kaynaklanır ki bu durumda kesinlikle oluşan bu çayı kullanmayınız, zaten tüm sitelerde kendine has koku ve tat oluşmazsa kullanmayınız uyarısı vardır, bu durumda sorunu hijyende arayınız ve asla paniğe kapılmayınız ve çayınızı daha hijyenik ve uygun ortamda yeniden yapınız. Geçmişte ben 5. günde analize aldırdım ve TSE standartlarında içerisinde alkol yok sonucu çıkmıştı. İyi yaptığınızda kaldıkça tadı nefisleşiyor her şeyden önemlisi mutlaka bir kenarda kendinize devam sağlayacak damızlık bir çay bırakınız çünki benim gibi onu kaybederseniz bir daha zor bulabilirsiniz. Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 21-08-2013 saat 08:06 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
Şehir: Mersin-Şanlıurfa
Mesajlar: 1,022
|
Haklısınız teşekkür ederim. Bir kenara muhakkak ayırıyorum güzel olan çaydan. 3-4 günde yüzeyde yeni mantar oluşuyor zaten. Hatta bu mantarı birkaç arkadaşa da dağıttım sitede. En iyisi ben o çayı dökeyim. Teşekkürler... |
|
|
|
![]() |
|
|