![]() |
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Kansere sebep olan beslenme alışkanlıklarımız.
5 MART 2011’de Kansere Umut Vakfı’nın İstanbul Sultangazi’de “KANSERE SEBEP OLAN BESLENME ALIŞKANLIKLARIMIZ” konusunda düzenlediği toplantıda Prof. Dr. Kenan DEMİRKOL’UN konuşmasından bölümler. (Okuyucu sabrını zorlamama adına yazıyı bölümlere ayırdım.) Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Devam: Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Yine devam: Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Ve son: Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2011
|
Esans ve parfumlerde kansorijen. Zaten hemen hepsi petrol turevi kimyasal maddeler. O yuzden ben bitkisel bazli sampuan kullaniyorum ama bitkisel bazli kokularin etkisi kalici degil ve cok cabuk geciyor ve pahali. Koku kullanmayi coktan biraktim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Nevsuncum.. İlk yoğurt alışverişimde kabının hangi tür olduğuna dair üçgen işareti içindeki 5 i arayıp alışverişimi ona göre yapacağım.. Baş dönmemin sebebini dr 300 ün üzerine çıkan kollestrol değeri olduğunu söyleyip hemen 40 mg lık kollestrol ilacı başladı. Çok tehlikeli olduğunu söyleyip düzenli kullanmam konusunda uyardı. Oysa yıllardır yüksek olan bu değeri beslenmeyle düşük tutmak için sadece zeytinyağı kullanırım ve şekeri oldukca az yerim. İlaç kullanmamın gereği yok gibi gözüküyor ama benim başım tesbitlere göre kollestrol yüksek olunca dönüyor.. ne yapmalıyım şimdi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Prof. Dr. Kenan DEMRKOL, Salkl Beslenme - GDO - Genetii Deitirilmi Organizmalar Demokratik Yaşam Demokratik Yaşam - Şeker tatlı yapmaz, hasta yapar! Unutmayalım..kanserin en çok sevdiği şey şekerdir.Çünkü kanser şekerle beslenir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Nefsune; Aydınlatıcı sayfanız için teşekkürler. Sayın Demirkol Hocam'a da şahsınızda saygılar lütfen. Hipokrat Yemininin her harfine uymasının, diğer ünvan sahibi kişilere de örnek olmasını dilerim. Değerli Demirkol hocamın bilgilerine sahip olup ta, farklı konular ve dallarda olsa dahi sessiz kalmayı tercih edenler, şirket sahipleri/yöneticileri düşünmeliler. İlerde başlarına, ALLAH muhafaza çeşitli dertler/hastalıklar geldiğinde, makam, mevki, çıkar, tatlı gelecek uğruna küflenmeye terk ettikleri o beyinlerinden neler geçecek acaba?. Merak ediyorum. Umarım, insanlıktan başka, hiç bir zümreye çıkar amacı sağlamadan yapılan bu aydın fikirler devam eder. Saygılarımla lütfen. Sağlığımızın dışında, plastiğin ham maddesinin dışardan geldiğini, cam ürünlerinin yurdumuz için istihdam arttırıcı öge olduğunu düşünen biri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-09-2021
|
Gerçekten aydınlatıcı bir yazı olmuş. Çoğunu değişik vesilelerle daha önce duymuş olsak da pekiştirme oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Plastiğin girmediği ne var ki hayatımızda. Tarlada yaptığımız ürünleri dahi bugün plastiklerle kaplayarak üretiyoruz. Damlama su verirken dahi plastik hortum kullanıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|