![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Burada buluşalım. Görüşmek ve tanışmak için iyi bir fırsat. Davetiye aşağıda. ![]() ![]() Sergiye gelirseniz, piknik işini de orada konuşabiliriz. Düzenleyen Yücel Özlem : 16-04-2007 saat 14:37 Neden: Bilgi eklemek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün saat 18.00 de serginin kokteylinde idik. Oldukça kalabalıktı. Sergilenen eserleri görmekte zorlansak da, sonunda fotoğraf çekmeyi ve çektirmeyi başarabildik. Eserlerle ilgili fotoğraflar Chew'de... Dördümüzü birden aynı kareye sığdıramayan "adam" yüzünden chew'i başka bir kareden croplamam gerekti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dark, nasıl olsa yolunun üstü. Bir gün Kızılay'da metroya binmeden, biraz vakit ayırır, sergiyi gezersin. Düzenleyen Yücel Özlem : 18-04-2007 saat 21:35 Neden: Biçim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben erken kaçtım çünkü evde çoluk çocuk aç, beni bekliyorlardı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Üffff beee. İlkgençliğimi yaşadığım Ankara nın gözünü seveyim .İnsanlar biranda bir arada olabiliyorlar. İstanbul öylemi yaa.Bize sadece kıskanmak kaldı. İster inanın ister inanmayın İstanbulda bir proğram yapıp buluşmak yerine Ankaraya gitmek daha kolay vallahi. Hepinizi tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Dark vallahi Ankaraya gelmek daha kolay İstanbuldan. Sabah çık akşam dön. Hadi bir organizasyonu haber verin Mayıs 15 ten sonra bakın nasıl geleceğim İstanbuldan. Sabah tren ile öğlen oradayım ,gece23 te tekrar tren ve İstanbuldayım.Dünyanın en keyifli yolculuğu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu mesajınızın altına yüz kere de ben imza atıyorum... Bu bölümün konusunu dağıtmayayım diye, Kavak Yelleri'ne davet ediyorum sizi..! (Düello daveti gibi mi oldu, yok, çay daveti.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Dostlar, sevgi çiçeğinin başında, sevgi dolu bir sohbete, katılamamış osam da tanık olmak ne güzel. ![]() Hakkımdaki iltifat ve değerlendirmeler için teşekkür ediyorum. ![]() Ben de size, Ayşegül Elif Savcı Hanım'ı tanıtayım. Çektiği sevgi çiçeği fotoğrafının önünde. ![]() Düzenleyen Yücel Özlem : 19-04-2007 saat 23:52 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Size, Sevgi Çiçeğinin Annesi Prof. Dr. Ayşe Boşgelmez Hocamı da tanıtmak istiyordum. Ancak, çektiğim Fotoğrafta, bir parlama sorunu var. Bunu tamir edebilirsem resmi o zaman sizlere sunabileceğim. Şimdilik size sevgi çiçeği hakkında hazırlanmış, oldukça hacimli iki kitabı tanıtacağım. Her iki kitabın da editörü Ayşe Boşgelmez. ![]() ![]() Düzenleyen Yücel Özlem : 20-04-2007 saat 09:17 Neden: Bir eksikliği gidermek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir arkadaşım 1.5 yıldır binbir mazeret üretti ve İstanbul'dan Ankaray'a bir hafta sonu için gelemedi... Demek ki niyet önemli... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
![]() Arkadaşlar bu sevgi çiçeğimi bir bakabilirmisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Buda başka bir fotoğrafı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Hasan Bey bu Sevgi çiçeği olamaz, Sevgi çiçeği nadir bulunan bir çiçek. Ki bu çiçek Sevgi çiçeği ( Yanar döner çiçek ) değil. Oysa resmini koyduğunuz çiçek den, benim köyümde tarlalar dolusu var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Bende zaten tarlalar dolusu görünce şaşırdım bu nasıl nadir bir çiçek diye... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
tuğba
|
merhabalar, sanırım yeni olduğum için nereye yazacağımı bilmiyorum. uyarı üzerine sevgi çiçeği ile ilgili bu sabah okuduğum bir bilgiyi aktarmak istedim uzun yıllardır belki 20 yıldır takip edip izlediğimvede değerlendirilemediği için hep üzüldüğüm demet demet satılırken içimin acıdığı bu endemik yalnız Türkiyede vede gölbaşında yetişen çiçekle ilgili bilgiyi aynen aktarıyorum Verilen bilgiye göre,sevgi çiçeğinin sayısının bu yıl kuraklık nedeniyle azaldığı, vede bu yıl keyifsiz olan çiçeğin coşkulu tohum verip vermeyeceği belli değilmiş. Çiçeklerin azalmasında hem kuraklık hem de vatandaşların tohum bağlamadan söküp götürmesi etkili oluyormuş. ayrıca, güvercinlerin yemesi karıncaların taşımasıda etkili imiş. işte bu özel çiçeğin değerini bilmemenin sonucu sevgi çiçeğine sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
tuğba
|
merhabalar, sevgi çiçeğinin bu yıl kuraklık nedeniyle keyifsiz olduğunu yazmıştım. dün bir gazetede nesli tehlikeye giren bu endemik çiçeğin arazözle sulandığını gördüm. Değerini bilmediğimiz vede hoyratça harcadığımız doğa zenginliklerimizin geçte olsa farkına varmamız sevindirici. sevgi çiçeğine sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
fatih Kardeş
Giriş Tarihi: 21-12-2007
|
Dünya'nın En Değerli Çiçeği
Merhabalar doğa dostu arkadaşlar.. Bu bana bir dostumdan e-mail olarak geldi...ve (aşağıya yapıştıracağım linkte) sizlerle de paylaşmak istedim..Umarım doğru yerde konu açmışımdır ![]() Saygılarımla... http://www.ergir.com/sevgi_cicegi.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|