![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Cam güzeli, yumrulu begonya, soğanlı bitkileri ikinci seneye çıkarma konusunda sorun yaşıyordum bakalım bu sene farklı bir iklimde tecrübe edeceğim çıkarabiliyor muyum çıkaramıyor muyum ![]() açelya, gardenya (çok sevmeme rağmen), bu sene hosta da katıldı ( ne yaptıysam bir türlü olmadı), müge (bu sene ilk defa yetiştirmeyi denedim olmadı ![]() Minyatür gülü böceklerden kurtaramıyorum. Bir de beni sevdiğini düşündüğüm bitkiler var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sevgi her zaman karşılık görür
Sevginin güzelliği Selluka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Her sevgi karşılık görmüyor, özellikle Selluka çok nazlı, balkonda ve saksıdaysa çok zorluyor insanı ![]() Olmaz ki benim bir tek Selluka sevdam yok ki sürekli onu düşüneyim ![]() Kocaman bir bahçem olana kadar Selluka'ya platonik aşık kalmak daha sağlıklı sanki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Örneğin, ben bu sukulentleri çok seviyorum. Sulamada problem yaşıyorum. Ya çok, ya az. Şimdi sedum burrito buruştu kaldı, sulasam mı sulamasam mı bilemedim. Bir kaç suladım buruşukları geçmedi. ![]() ![]() ![]() Listeme sukulentleri de ekleyeceğim galiba. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2015
|
Alıntı:
Hakkında bahsettiğim çelik şu an resimdeki gibi. Ayrıca yaprakları çok kırılgan olduğu için bir sürü yaprak çeliği de oldu. Yaprakları diktim, ama dalı hala bekletiyorum Düzenleyen a_fan_of_barca : 05-08-2015 saat 01:00 Neden: Resim eklemek |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sellukam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |