![]() |
|
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Turuncu kokulu açelya (ya da orman gülü) Tomurcuklu hali de ayrı bir güzel. ![]() ![]() ![]() Choisya x 'Aztec Pearl' Daha önce ne olduğunu bilmediğim beyaz çiçekli çalıya çok benziyor. Sanırım o da bu bitkiden. ![]() ![]() Pachysandra terminalis silver edge ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Plum Passion Heavenly Bamboo: Sanki altı başka bitki, üstü başka bitki. ![]() ![]() Loropetalum chinense 'Zhuzhou Fuchsia' -17 dereceye kadar dayanıklı. ![]() Çiçekli fotoğrafı internetten: ![]() Clematis montana Broughton Star ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() O çiçek Benimki henüz açmadı. Choisyanın yaprak rengi çok güzel. Çiçeklerini henüz görmedim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeğe dikkat! Arenaria montana 'Avalanche' -34 dereceye kadar dayanıklı. Hızlı yayılıyor ama istilacı değil. Davesgarden'da kullanıcı yorumlarına göre 2 ayda 3 katına, bir yılda 10 katına çıkmış. Yazın çok sıcak olmazsa tüm yaz çiçekli, çok sıcaksa baharda çiçekli, yazın ara veriyor, sonbaharda tekrar çieçekleniyor. Fare kulağına alternatif olarak kullanılıyor. Burada yapı marketlerde bile görüyorum, demek ki oldukça yaygın, yakında Türkiye'de de satılır bence. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Heucheranın en iyi özelliği bir de kalıcı olması ve -30lara kadar dayanması. Ankara için biçilmiş kaftan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Neyse ama bir şekilde düzenleyeceğiz. ![]() ![]() Sevgiler ![]() Düzenleyen gilan : 15-05-2012 saat 00:45 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Tijli fesleğeni nasıl başardılar kafa yoruyorum.. Seralardaki dinlenme yerlerini bile başaramadık burada. Karşıyaka sera gezilerimizde dinlenecek, bişeyler atıştıracak yer ihtiyacı duyuyoruz ama çok zormuş gibi yok.. Çok emek veriyorsun çok teşekkürler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |