![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar. Haklısınız sanırım. Ben resme baktım, sizin gibi çerçevesi ile bakmadım ![]() Bütünü ile ele almak gerekliliğini güzel vurguladınız. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mrduran Merhaba sayın Tura, Merhaba sayın hozat Sizin paylaştığınız kareler farkındalığınızı gösteriyor, mühim olan farkıda olmaktır. Fotoğraflardaki çarpıcılığı bu yönden bakmamız gerektiğine inanıyorum. Kaç kişi bu olumsuzlukları fotoğraflamayı değerli kılar. Farkında olabilen dostlarımızla beraberiz, bence bu çok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar Nuri Mürvet,Hozat,mrduran, Aygün Öğretmeinim Sayın Hozat. Mısır tarlasındaki geriye kalanlar, Meydan Savaşından çıkmış süngüleri düşmüş yorgun asker safları gibi. Sayın Nuri Mürvet, Elma Meyvesinden geriye kalanlar Dünya Haritası gibi. Mesela, Afrika Kıtası mı o görülen kabartma acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar efendim. Ben gene bir yanılsamaya uğrama ihtimali de olsa, bir şeyler okumaya çalıştım. Hocamızın hoş görüsü altında.(Güvencim de tam). Kurbağa yavrusu(Adı gelmedi aklıma-kurbağa öncesi son aşaması). Meyvenin tam dibine başı gelecek şekilde, 2 Yüzgeç/kanatçığı ve geriye tepeye doğru uzanan kuyruğu ile) İyi geceler, Sayın; Aygün Hocam, Sayın; Nuri Murvet, Sayın; Tura, Sayın; Hozat Bildim sanırım bu sefer. En sivri yaklaşımı yakaladım ![]() Hoşgörünüz ile lütfen. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet; ve diğer saygın konuklar; Arkadaki büyük yapraklara pertavsız ile baktım ![]() Yağış emaresi göremedim. Acaba ne? Şimdi gel de çatlama meraktan. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura Üzüm salkımı benzetmesi çok güzel... Merhaba sayın Eser İlhan, mrduran Paylaştığım çam kozalağının cinsi Pinus strobus (Veymut Çamı) kozalağın uçlarındaki damlalar reçine, bu türün özelliğindendir. Aynı dalın bahardaki yeşil halini paylaşmak istedim... ![]() Pinus strobus (Veymut Çamı) kozalağı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar sayın Nuri Murvet; Merhabalar Sayın Tura, Eser İlhan, Aygün Hocam Hocam, ama üzüldüm yani. evladım ne işi var o kurbağanın orda demediniz bana yani ![]() Bende ''Hocam belkide o kurbağa, Murgul Bakır İşletmesinin ordaki dereden kaçmıştır, yaşam şansı yakalamak için'' diyemedim ![]() Cümleten Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet; Merhabalar sayın Hozat, Tura, İlhan ve Aygün hocam, Matruşka kılıklı kozalak hemde. Sayın Hozat Hocam; çiçeğine bile şans tanınmamış. Cümleten Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın mrduran Diyecektim...de, olmadı işte..! Siz, Murgul Bakır ocakları İşletmesine lafı getireceğinizi bilsem bırakın kurbağayı elmanın üzerinde timsahı bile görürdüm...Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu dörtlük, zamansız kesilmiş kayısı dalı ve çiçeği için ne güzelde yazılmış... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet,mrduran,Hozat, Eser İlhan. Bu zakkum Camideki minberin üstünden sarkan taş süslemeleri gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
7 Günlük serçe yavrusu annesini-babasını görünce yiyecek için ağzını açmış. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet; Ve diğer Saygıdeğer Katılımcılar. Ben inandım ki hocamın gayesi bizleri sobelemek. Tam ''Sayın Tura'' şimdi doğaçlaması ile acaba ne der idi..... Sayın Hozat Hocamın güzel şiirini okurken. Ömrü çok olsun, satırları aşağı indiğimde çıktı o muhteşem yorumu ile. Doktor teşhisi ile..7 günlük.. Tamamen katılıyorum efendim. Sayın Sdurul, çok güzeller, anlam dolular. Sağlıcakla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet, Aygün ve Hozat Hocam, Tura, Eser İlhan, Sdurul; Bu kolay, elleriniz ile de etrafını yaprak çevirmişsiniz, şirin bir yuva yapmak veya kopya vermek için, diğer saygın konuklarınız gelmeden... Kuş yuvası, acaba gelmiyecek olan ana ve babalarını bekleyen yavrular mı? Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran Kuş yuvası benzetmesi çok güzel, dediğiniz gibi anne ve babasından kopmuş öksüzlere benziyorlar.. Bakın şimdi acıma hissim uyandı, duygulandım, önümüzdeki hafta fotoğrafı çektiğim yere gidiyorum... Gerçek anası toprağa kavuşturup, ekmek lazımdır... Durup dururken sevap kazandırdınız bana, vesilede siz oldunuz sevaplar ortak teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|