agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Bir bilene soralım
(https)

Beğeni Düzeni33Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-02-2018, 18:48   #1
Ağaç Dostu

Feijoa's Avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2018
Eğer tanıtım yaparsanız büyük pazarlara,ilk hasatları tanıtım amaçlı dağıtırsanız pazar size gelecektir emin olun

Feijoa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2018, 22:28   #2
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Feijoa Mesajı Göster
Eğer tanıtım yaparsanız büyük pazarlara,ilk hasatları tanıtım amaçlı dağıtırsanız pazar size gelecektir emin olun
Avrupa veya Amerika da bu dediğiniz işe yarar. Türkiyede beleş yedikten sonra, gerisi nerede diye beklerler. Büyük marketlerde tanıtım amaçlı reyonlar kurulur. Kaç kişi tadına baktığı peyniri gidip alır? Arka rafı dolanıp, bir parça daha beleş yemeğe bakarlar.

aydemiraydın beğendi.
tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2018, 14:08   #3
Ağaç Dostu

aydemiraydın's Avatar

Giriş Tarihi: 28-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
Avrupa veya Amerika da bu dediğiniz işe yarar. Türkiyede beleş yedikten sonra, gerisi nerede diye beklerler. Büyük marketlerde tanıtım amaçlı reyonlar kurulur. Kaç kişi tadına baktığı peyniri gidip alır? Arka rafı dolanıp, bir parça daha beleş yemeğe bakarlar.
bedava fidanlar verdim , meyveler dağıttım yaranamadım. şimdi umrum değil. çürüsün kuşlar yesin gübre olsun daha iyi. sadece zevkim için üretiyorum.

tarku ve naturedesign beğendi.
aydemiraydın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2018, 15:47   #4
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydemiraydın Mesajı Göster
bedava fidanlar verdim , meyveler dağıttım yaranamadım. şimdi umrum değil. çürüsün kuşlar yesin gübre olsun daha iyi. sadece zevkim için üretiyorum.
Konu sapıyor ama 2 sene önce başıma geleni anlatayım. Komşularımdan biri işsiz, yakacak kömürleri yok. Bahçede budadığım kalın dalları yığın yaptım. Komşuma "gelin alıp, yakın ısının" dedim. Aldığım cevap; Kim gidecek? Kim taşıyacak? Kim kıyacak? Bende "bunları ben yapayım, sonrada gelip evdeki sobanızı da yakayım mı?" dedim. Bir insan yokluk içinde yaşıyorsa kesin bir sebebi vardır. Çoğunlukla da bu sebep, tembelliktir.

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025