![]() |
Şimdi düşünüyorumda;) keşke listeden seçtiklerimizden bir tanede kendime ayırsaydım, hemde şöyle güzellerinden bir tane:D:D torpil yapardım belki kendime:D
|
Alıntı:
Şifreli mi yazıyorsunuz Sayın Telat:) |
Torpil yapmak işin espiriside:D bende bir tane seçip yarışmaya katılabilirdim.
|
Alıntı:
Daffodil (Narcissus) "Golden Harvest" details in the DaffSeek database |
Ne yani:o şimdi hiç kimse bilemedi mi:confused:
|
Vaziyet öyle maalesef..DaffSeek'teki fotolarla aynı.. :(
|
Bu durumda, listede ismi olmayan bir tür çıktığı için yarışma geçersiz sayılmalı bence :D
|
Ve ya internette çekiliş yapma programından katılanların ismiyle çekiliş yapıla bilir :)
|
Alıntı:
|
:) Ben bildim işte, benim nergisim ile aynı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu yarışmayı kim kazanıcak sonda?artık dayanamıyorum:D:D:D:D
bence sn A_NOMAD ile sn Muda söylemiş işte.ikisinden biri kazanmalı. |
Alıntı:
|
Sayın telato'ya ceza verelim:D
Listede olmayan nergisi sorduğu için her katılımcıya 20 süprüz soaan göndersin:D:D |
Alıntı:
Çiçek dahil nergisin boyutları nedir. Yükseklik:Uzun - daha büyük 67.5 cm Sayın prianın verdiği linkte yazıyor. Kokulu olduğu ile ilgili bir ibareyi de nedense göremedim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet,ceza olarak ben de nergis istiyorum Sn Telato.:p
|
Eyvaaah:( durum kötüye gidiyor, birşeyler yapmalıyım:rolleyes:
|
Benim bu nergisin türüyle ilgili savlarım da amatörce bir bilgiden ibaret..Tür tesbiti böyle bir iki fotoyla yapılamaz..Birbirine çok çok benzeyen trompet nergislerde kesin tahmin yapmak apayrı birşey; birçok arkadaşımızı da beni de aşar bu..Ben de yanılmış olabilirim..
Sonuçta bu nergisin ''trumpet'' türü ( dutch master, park sun, tete and tete) olduğunu bilen 3 kişi var..Hak bence onların.. |
Alıntı:
|
Evet bence de tete a tete olmadığı belli, o bir soğandan, bir çok küçük çiçek veriyor. Bu nergis ise tek ve büyük çiçekli...
|
Bence çekilişi bir düşünelim :D :p durum çok vahim olmaya başladı gelip nergisi söküp ortadan mı kaldırsak napsak ?
|
Alıntı:
|
Evet, haklısınız..Kafadan atmışım..Tete minyatür bir tür..
Geriye kalan dutch master ve park sun..İkisi de trumpet..Listede daha başka trumpet nergis var mı acaba ? Ben tek tek bakıp inceleyemedim.. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın telato'nun nergisi classification'da (sınıflandırma) '' Trompette (longue coupe)'' türü bir nergistir. Park Sun ise ''Grande coupe'' sınıfındandır: Daffodil (Narcissus) "Park Sun" details in the DaffSeek database Listede gördüğüm kadarıyla tek ''trumpet'' nergis ''dutch master''dır ve bilen sayın A_NOMAD'dır.. Daffodil (Narcissus) "Dutch Master" details in the DaffSeek database Gerçi benim gönlüm biraz yine de ''golden harvest'' olabileceğidir ve ender ecnebi sitelerinde kokulu olduğunun belirtilmesi bu kanaatimi güçlendiriyor: Trumpet Narcissus Golden Harvest - 10 flower bulbs Buy online order yours now Daffodil (Narcissus) "Golden Harvest" details in the DaffSeek database Listedeki türler içinde bana göre en olası türü bilen sayın A_NOMAD'dır.. Son kararımdır. Hata ettikse, affola..İnanın bu konu çok yordu beni.. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025