![]() |
Teşekkür ederim, çok hızlıyımdır :cool:
Çalışma sayılır mı bilmem ama bir vakitler 'ne ilginç bir pırıltısı varmış ya bu bitkinin' diyerek görüntüyü yakından incelemişliğim var, fotoğrafı görünce anında gözümün önüne o sahneler geldi... Sık sık 'Slumdog millionaire' filmindekine benzer anımsamalar yaşarım, bu da onlardan biriydi :D |
Soru cevaplayanlar yeni soru niye gelmiyor :(
|
1 Eklenti(ler)
|
Hııım gece gece ders alıyoruz :)
Kene olabilir mi (evlerden uzak) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Karnı tok, sırtı pek bir kene... Gerçekten de sırt üstü devrilmiş, çirkin şey :D Eklenti 565250 Tebrikler ;) |
:) Valla şaşırıyorum, nasıl tahminlerde bulunabiliyorsunuz, bakıyorum bakıyorum hiçbirşeye benzetemiyorum.
Şimdi tekrar baktım; sanki suyu azalmış göl kıyısına benzettim... :D |
:) Bravvo Mücevher Çalısı. Evet; nasıl benzettin valla merak ediyorum.
|
Alıntı:
Yok ben çalıştım da geldim :D Bugüne özel idmanlıyım :dilli: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Valla hep derim ya tatile giden komşuların bahçelerini hep sularım, ben valla şimdi saydım 7 senedir tatil yapmıyormuşum. :( Belli kiii gerçekten özlemişim sevgili A-NOMAD.
Sevgili Mücevher Çalısı valla cevabın beni rahatlattı. Çok şükür. :) |
Yeni soru gelmiyor mu :)
|
1 Eklenti(ler)
Ben sorayım o zaman ;)
Bunu bilene helal olsun, bu sefer zor sordum, fotoğrafta küçük :D Uğraşın durun :D |
Mısır ekmeği :)
|
Haayır :D Alakası bile yok :D
|
Süngerr
|
Buldum buldum :) ipek çiçeğinin içindeki sarı kısım mı o :) :D
|
Gala çiçeğinin içindeki sarı kısım :D
|
"Yaklaştın" veya "uzaklaştın" diye ip ucu vereyim mi vermeyeyim mi?
|
Alıntı:
|
Hemen bulunsun istemiyorum da o yüzden sordum :D
Tamam o zaman, Tilki iki tane tahminde bulunmuş amaaa ikisinden biri cevaba yakın hatta çok...... Neyse :D |
Benimki çiçekti, tilkinin de çiçeğini kabul etmezsek süngerimsi bir şey o zaman...
|
Alıntı:
|
Mercan.
|
Bulaşık süngeri değil mi? Tilki Mete bilmiş bence.. Öyle değil mi?
|
1 Eklenti(ler)
Tamam artık, saat 00:00'ı geçti :D cevabı açıklıyoruuuumm... :D kimse tam olarak bilemese de çok yaklaşanlar oldu, onlar kendilerini biliyor, tebrik ederim ;)
Bu bir bulaşık süngeri değil, bu denizde yaşayan bir canlı olan Deniz Süngeri :D |
:) Deniz süngeri diye hiç gelmedi aklıma, onun için mercan dedim.
|
Ben de Tilki'nin sorusuna, iguana diye cevap vermiştim bukalemun çıktı, normaldir yani aklımıza bir benzeri geliyor YeniGine ablam :D o zaman çaktırmadan sen kazandın diyelim :dilli: yeni soruyu da sen soruver ;)
|
Sevgili Laleci, sizler sorun, ben de merak edeyim... :)
|
Sen nasıl istersen ablam, ama ben sormayayım şimdide, haksızlık olmasın ;) Eee kim soruyor? :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025