![]() |
Alıntı:
|
Ben de bılemezdım.yalan yok......
|
aaa
|
Sonuç açıklanmış ama ben arı olduğunda ısrarcıyım :)
|
Alıntı:
Bu soruda yanıt alındıktan sonra eklenen fotoğraf da makro kabul edileceğinden aslında genelini göremediğimiz bu canlının bir örümcek türü olduğuna dair açıklamaya üyemize güvenerek itibar etmemiz gerekiyor. Ama yine de bu gibi durumlarda en azından varsa örümceğin tür adı veya alıntılanan sitenin linki eklenebilir, böylece merak edenler (benim gibi) daha detaylı inceleyebilir. |
1 Eklenti(ler)
|
Callistemon, fırça çalısı çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çalı olduğu için kolay buldun bu cevabı sanırsam yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum ;) Eklenti 336002 |
1 Eklenti(ler)
Burayı boş bırakmışız, kimse bir soru yöneltmemiş :eek:
O zaman bilin bakalım, bu nedir? Eklenti 336354 |
Pastaların falan üzerine krema yapıyorlar ya gıda boyası ile renklendirilmiş krema sanki:)
|
Hatta bizim buralarda içi boş deniliyor ama tam adı beze diye biliyorum...yine gıda boyası katılmış bir kaç beze mi? :)
|
Hayır, bu bir gıda ürünü değil :)
|
açmak üzere olan bir hoya cinsine benziyor olabilirmi
|
Deniz minarelerine benzettim.
|
Katılım niye böyle az oldu :(
|
Alıntı:
|
Gıda maddesi olmayınca, bitkiden başka bir şey olamaz diye düşündüm..
Minik kaktüslere de benziyor.. |
Alıntı:
|
Tomurcuk bohçaları...?
|
Alıntı:
|
Veya açılmamış mum çiçeği?
|
1 Eklenti(ler)
Net yanıtı bilen olmadı, sınıfta kaldınız bu konuda :D ama yine de tomurcuk olduğunu tahmin edenler yanılmadı. Üstelik çalılar bölümünde bu bitkiye ait bir başlık da var :cool: http://www.agaclar.net/forum/calilar/12480.htm
Eklenti 336631 |
Aman yaaa öyle tomurcuk mu olurmuş :p
|
Yenir ya böyle tomurcuk :)
|
Tebrikler Sayın Kelebek Çalısı çok güzel bir soruydu,tomurcuklar da pasta süsü gibi çok tatlı görünüyor;)
Sayenizde yeni bir şey daha öğrenmiş olduk,teşekkür ederiz;) |
1 Eklenti(ler)
Bir daha sormayacağım demiştim ama yine kolay bir soru. Çabuk bilinirse, kesin bir daha bu sayfaya bile uğramayacağım.:rolleyes:
Eklenti 339470 |
Horoz ibiği. Umarım sayfaya uğramamanıza sebep olmam..:))
|
Alıntı:
|
Öğretmenim, Horoz İbiği çiçeği mi acaba?
|
arkadaslara katiliyorum 100 de 100 horozibigi cicegi.hemde ustten cekilmis bir resim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025