![]() |
Sn. loveforlife,
bilin bakalım bu nedir sorusunun ardından neredeyse 24 saat geçti ama sanırım yanıta yaklaşan olamadı, birazcık ipucunu haketmiyor muyuz sizce de? ;) |
Bence Sn. Loveforlife soru sorduğunu unuttu. Ondan ötürü ipucu veremiyor :)
|
Unutur muyum hiç? Sadece bugün hastane işim fazla uzadı. Sonra da eczaneden eve gelirken bir minik kedi buldum. Kedi ve kuşlarım birbirini görünce çığlık çığlığa kaçıştı:(
Çiçek olmadığını söylesem...:confused: |
insan derisi
|
Alıntı:
|
Timsah
|
kurbağa veya kertenkele derisi sanki
|
fıstıklı baklava
|
1 Eklenti(ler)
Kolay ama güzel bir soru , bakalım kim bilecek:)
|
Biber tohumu.
|
Ben de tam dolmalık biberin içi diyecektim :)
|
Sizlere soru dayanmıyor:)
Kutlarım. |
loveforlife'ın sorusuna cevap verildi mi? benmi göremiyorum?
|
Evet yanıtı çok merak ediyorum, sanırım kimse bilemedi :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hadi biraz daha büyütelim mi resmi?
Ne fotoğraf çekmişim ama:D |
Şu an ismi aklıma gelmedi ama hani şu yıldız şeklinde çiçek açan sukulent değil mi bu?
|
leş kaktusu
|
Yaprak güzeli mi?
|
Ben de leş kaktüsünün çiçeğine benzettim ama çiçek olmadıgını yazmıştı !!! Sümüklü böcek, salyangoz diyeyim.
|
Alıntı:
İyi ki buldunuz da sonunda bu çileye bir son verdiniz demek geliyor hatta içimden :p Sn. loveforlife buralarda mı acaba? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Epey zorladım galiba;)
Ama sonunda... |
Ayyyy! Keşke bu kadar çok meraklanmasaydım. :)
|
Güzel soruymuş gerçekten.
Bir arkadaş (sanırım çukurovalı) "Fıstıklı baklava" diye tahmin yürütmüştü. O geldi şimdi aklıma hemen :D |
cevapta fıstıklı baklava kadar iştah açıcı.!
güzel soruydu |
Alıntı:
Kıbrıs'ta seveni ve yiyeni çok ! Belirtmeden geçmeyim. :dilli: İsteyene pişirme tarifini verebilirim. Ben yemedim ama yiyenler ciğere benzediğini söylüyorlar. :eek: |
Sanırım Ege tarafında da seviliyor özellikle İzmir. Sevenlere güzeldir ancak ben almayayım.!
|
Alıntı:
Zamanında karides, yengeç, istakoz gibi şeylere karşı bir iğrençlik hissederdim ama bir iddia sonucu yemek durumunda kalmıştım ve o günden sonra özellikle yengeç başta olmak üzere hepsinin hastasıyım :) Uzakdoğuya yaptığım bir seyahatte de kurbağa bacağı ve bir cins deniz solucanı yedim bilmeyerek, sonradan kurbağa bacağına da hayran kalmıştım :) Yemediğim bir tek salyangoz kaldı ama yapmasını iyi bilen birinden yemek lazım diye düşünüyorum sonra sonu hüsran olabilir :) Malum... iyi pişirilmemiş olursa tadı fıstıklı baklavaya benzemez :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025