![]() |
Alıntı:
Dolayısıyla Cevabı S Durul bilmiş oluyor :D |
1 Eklenti(ler)
O zaman kendi fotoğraflarımdan ben sorayım bir tane. Bilin bakalım bu ne? :)
Eklenti 593769 |
Güzelmiş artik neyse
|
Kelebek kanadı mı ? Ya da
Bir çiçeğin taç yaprağı mı ? |
Leopar desenli bir şey ama ne?
Leopar yavrusu :) |
Orkide?
|
Yarını da bekleyelim. Bakalım ne cevaplar gelecek? :) Bu arada hadi bir ipucu; bu bir canlı.
|
Balık
|
Orkide
|
Orkide yazılmıştı. :)
İpucu : canlı denince; bitki mi? hayvan mı? acaba! |
Tırtıl ?
|
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkürler sayın @olmez;
Baştan beri tahminlerimin arasında idi akvaryum balıklarını araştırdım fakat desenleri beni kararsız bırakmıştı. Bir soru da benden; bu balığın adı nedir? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bilin bakalım bu ne
Eklenti 593943 |
Alıntı:
Böyle olunca oyunun esprisi kalmıyor bence.:rolleyes: En azından benim için böyle.:rolleyes: Ayrıca fotoğraflar foruma yüklenmelidir. Bakalım kimler bilebilecek.;) |
Affınıza sığınarak diyorum ki!
Sitede o kadar materyal var neden sağdan soldan resim veya soru aranıyor. Soru Siteden sorulursa ilgili konuya dikkat çekilmiş olacağı için, bize de bir şeyler katmış olacak ve netice olarak bu oyun olmaktan daha faydalı bir şey olmuş olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnternetten fotoğraf alma konusunda topu sayın malina'ya atalım.:) Olabilir derse devam ederiz.:) |
Alıntı:
Benim http://www.agaclar.net/forum/1434475-post6745.htm sorunun cevabı. http://www.agaclar.net/forum/1434199-post6676.htm sorunun kendisi. burada yaptığım gibi site içerisinde her hangi bir fotoğrafın belli bir bölümünü kesip sorabilirsiniz. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi; soruyu hangi konudan (fotoğrafından) sorduysak o konuya da dikkat çekmiş oluruz. Soruları cevaplamak isteyen arkadaşlarda agaclar.net'i didik didik arayarak sorunun cevabını bulmaya çalışırken görmedikleri konularla da karşılaşmış olacak. Bu şekilde çok yararlı olacağına inanıyorum. Sevgi ve saygılar.... |
Tamam:)
|
Alıntı:
Çünkü bu sorun bazen yaşanıyor... Foruma yüklenmediği için görünmeyen fotoğraflar Bunu önlemek için lütfen fotoğrafları foruma yükleyin. Dışarıdan verilen bağlantılarla gösterilen fotoğraflar, zaman içinde sorun yaratabiliyor. Bağlantıların bozulması nedeniyle fotoğraflar görünmez ve bu nedenle yazı anlamsızlaşırsa, yazının tümünü silmek durumunda bile kalabiliyoruz. Fotoğrafların daha büyük hallerini mutlaka göstermem gerekli diyorsanız, fotoğrafları foruma yükleyip altl arına, başka yere yüklediğiniz büyük fotoğraflara link verebilirsiniz. Bu konular size yardımcı olabilir: Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? Dikkat: Fotoğrafları neden foruma yüklemelisiniz? Özetle bu sayfalara bakmakta yarar var: |
1 Eklenti(ler)
Bu nedir? Şimdi kapatmam gerekiyor. Doğru ya da yanlış 10 cevaptan sonra açıklayacağım. Tabii ki de hemen bilinmezse.
Eklenti 593975 |
Saksı. :)
|
Bu bir canlı hatta daha çok bitki gibi. Hücrelerinin parlaklığı fark ediliyor sanki...
Ama tahmin edemiyorum:) |
bence bi DENİZ KABUĞU:D
ya da bi PLASTİK BORUYA benziyor. |
Antoryum çiçeğinden bir detay. Bana bunu çağrıştırdı.
|
Solucan. :)
|
Saksı, deniz kabuğu, plastik boru, antoryum, solucan değil.
|
Salyangoz kabuğu .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025