![]() |
Alıntı:
Hadi ama :( ( acsın artık benim nergis bile çıktı) . Yemini suyunumu az veriyorsunuz napıyorsunuz :o |
Alıntı:
|
:) Ben de 21 diyeyim bari...
|
Bu defa verger diyorum.:)
|
Sayın telato,
19-Janis Babson diyorum. |
Alıntı:
28 verger Galip Kuzucu tarafından söylenmiş. |
Son 3 kişi, Nergis çiçek açtı açacak. Açıp da solmadan tahminlerinizi yapınız lütfen:)
Listeye baktım da Sevgili SDurul ve bahçedenn yok, onlar buraya uğrasalar, Sn Aliyye de "kalanlardan birinin" tahmincisi zaten. Oldu da bitti maşaallah:p |
Merhaba arkadaslar bende 25 - Sorbet olarak oyumu kullaniyorum.
|
Ha gayret iki tane kalmış.
|
Ayol bu Aerosol nerede,siteyi mi terk etti,bize mi küstü.Sn Telato onu da arayın bari.Açtı mı nergisiniz,burada hava çok güzel.
|
(Bilirsem ödül istemiyorum.)
13- Minnow Alıntı:
|
Teşekkürler Sevgili SDurul, hem seçiminiz hem de Sn Resulgul'un seçimini fark ettiğiniz için...
Sn telato Nergisler tükendi:p Nergis açtı mı, katlı mı katsız mı, sarı mı beyaz mı, kokulu mu? Merak içindeyiz:p |
Arkadaşlar;
Çiçek soğanlarını aldığım çiçekçi, soğanları hollandadan özel olarak getirtiyor, yani açacak olan nergis çok nadir bir nergis olabileceği gibi çok bildik bir nergiste çıkabilir. Durum böyle olunca açacak nergis için; şu'muydu bu'muydu dememek için Sayın Pria'ya bize yardımcı olması için teklif götürdüm. Sağolsun beni kırmadı. Hepimizin kabul ettiği birşey varki, Sayın Pria sitemizin nergisler konusunda en bilir kişilerinden biri... Açacak nergisin isminin ne olduğu konusunda anlaşmazlığa varırsakta, son noktayı Sayın Prianın koyacağını bilginize sunmak istedim. NOT:Havalar iyi giderse yarın veya bir sonraki gün açacak olan nergisin en son halini yarın çekip yayınlayacağım. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hoş bunlara da pek güven olmuyor ama. Eklenti 596147 |
İlahi Sinbas:D beni çok güldürüyorsunuz:D:D
|
Ufaklık epeyce olmuş Sn Sinbas.Yakın bir pozunu isteriz.Bebişi şöyle bir uzaktan sevelim.Allahım analı babalı büyütsün.
|
Pınar teyzesi küçük prensi telefondan resmini büyütüp methiyeler düzdü bile Sevgi teyzesi maşallah sn. Sinbaş çok sevimli ama bakışları pek afacan bebeğinize tatlı rüyalar.
|
Teşekkürler Sayın @sevgihoca ve Sayın @pınar59 Allah herkesin bebeğini analı babalı büyütsün.
Bizim afacan her geçen gün biraz daha ballanıyor. Biraz uyku sorunumuz var ama idare edeceğiz artık. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 596190 Merak edenler için... Arkadaşlar bugün İstanbul yoğun sisli ve soğuk, nergisin bu havada açmayacağını belirtmek istiyorum. İstanbulda yarından itibaren yağmur var ve 2-3 gün devam edecek... Nergis açacak diye birkaç gündür evde hapis kaldım, 1-2 gün evde olamayacağım için nergis hakkında bilgide veremeyeceğim. Üzgünüm:( |
Alıntı:
Sevgiler.Kolay gelsin. |
Benim kaybettiğim kesin 😥 Ben psikolojik olarak sarıları elemiştim. Malesef sayın telatonun mükemmel soğanlı bitkiler koleksiyonunda çeşitleri edinme hakkımı kaybettim. Sizlere bol şans dilerim ⏳
|
umutlandım şimdi rengine bakmadan yaptığım bir tahmin ;) şimdi rengine baktım oda sarı :D açmasını merakla beliyorum :)
|
Listedeki hiçbir nergis te olmayabilir..
|
Alıntı:
|
narcissus rip van winkle sarı renk tutuyor, yuvarlak uçlarıyla, form bakımından elendi:). Bol şanslar:).
|
Kokulu mu kokusuz mu onu da bilmemiz gerek..
|
Alıntı:
|
sn telato nergis açmadı mı hala?:confused:
|
Bugün yarın haber gelir. Bir iki gün evde olamayacağını yazmıştı Sn. telato. ;)
|
Evet ,Jakin.Ben de bekliyorum.Bugün yarın uğrar Telato.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025