![]() |
Ben de narcissus Slim Whitman diyorum :) şansıma.
|
Lütfen nergisinize iyi bakın Sn Telato.Kediler filan devirmesin.:p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
12- Tete A tete olması umudum..
|
Sound, @Sinbas a yakışırdı ama Ahmet Özhan ın güzel bir 'sound'uyla olaya katılayım.
https://www.youtube.com/watch?v=33XQh7351e8 |
28-verger olsun şansıma :D
|
Alıntı:
|
Seçilmişlerin Son Durumu 7024 no'lu Mesaj...
|
Sayın telato bende 30-Manly diyerek tercihimi kullanıyorum:)
|
Alıntı:
|
Sayın telato 22-Modulation demek istiyorum bende :)
|
Sn. telato nasıl güzel bir soru bu!.. Tebrikler.. Oyuna heyecan katmışsınız.. ;)
Ben de 27- Goose Green diye atıyorum. :) |
Bende şansımı deneyerek 24-Printal diyorum. :)Eğlenerek öğrenmek bu olsa gerek.
Teşekkürler.. |
Bilebilmek çok zor ama ben 14 numara Bella Vista diyorum.
|
Verger olabilir diye düşündüm. :P
|
Sayın Aliyye; Sayın Milla; Sayın blume13 seçilmiş olanları seçmişsiniz, 7024 nolu mesajda seçilmemişleri görebilirsiniz...
Lütfen biraz çabuk:D Çiçeği zor tutuyorum açtı açacak:D:D |
Hımm!! 29-Eastertide cinsi olabilir diyeyim ben de, bulmaca ne kadar güzelmiş... Yaratıcılığınız için teşekkür ederim.
|
Teşekkür ederim, hemen kaydediyorum sizi.
|
05-Green Eyed Lady diyorum ozaman :D
|
Tercihler bitene kadar çiçek açsa da göstermeyin Sn Telato.Sorun değil bekleriz.
|
Son 6 kişiyi arıyoruz;) Sayın Sevgihocam
|
Edit ..
10- Tiritomba diyorum. [emoji4] GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Ben 26- Dutch Master diyorum. Kök yapısını ona benzettim.
Söylenenler söylenmeyecekse ben 06- Brıtısh Gamble desem olur mu? |
Alıntı:
Çiçeğimize iyi davranıyorsunuz değil mi? Sayın telato kardeş. |
İyi davranmazmıyım, hep konuşuyorum onla:D
|
en son durum...
1 Eklenti(ler)
Geçen sene açmayan nergisim, bu sene nasıl çiçek açacak, bende bilmiyorum:( Sizlerden bu nergisin ismini tahmin etmenizi istiyorum, bakalım kim bulabilecek;) bilin bakalım... Herkesin bir adet cevap verme hakkı var, bilen kişiye 20 adet süpriz (!) çiçek soğanı gönderilecek, kargo ücreti alıcıya ait... 01-Ice King (spices girl - tarafından söylenildi.) 02-Altruist (mavi eylul - tarafından söylenildi.) 03-Replete (pınar59 - tarafından söylenildi.) 04-Slim Whitman (Sûz-i Dilârâ - tarafından söylenildi.) 05-Green Eyed Lady (blume13 - tarafından söylenildi.) 06-British Gamble (cengizildas - tarafından söylenildi.) 07-Red Devon (akçabardak - tarafından söylenildi.) 08-Cum Laude (gulperi - tarafından söylenildi.) 09-Fortissimo (sinbas - tarafından söylenildi.) 10-Tiritomba (Resulgur - tarafından söylenildi.) 11-Rip van Winkle (aleydi - tarafından söylenildi.) 12-Tete A tete (ligustrum - tarafından söylenildi.) 13-Minnow (SDurul - tarafından söylenildi.) 14-Bella Vista (Melisa16 - tarafından söylenildi.) 15-Park Sun (Muda - tarafından söylenildi.) 16-Pimpernel (olmez - tarafından söylenildi.) 17-Sound (TCM - tarafından söylenildi.) 18-Avalon (Mücevher Çalısı - tarafından söylenildi.) 19-Janis Babson (Milla - tarafından söylenildi.) 20-Oregon Snow (Japon gülü - tarafından söylenildi.) 21-Art Design (YeniGine - tarafından söylenildi.) 22-Modulation (Rainac - tarafından söylenildi.) 23-British Gamble (sevgihoca - tarafından söylenildi.) 24-Printal (efeege - tarafından söylenildi.) 25-Sorbet (ibrahimes - tarafından söylenildi.) 26-Dutch Master (A_NOMAD - tarafından söylenildi.) 27-Goose Green (Jakin - tarafından söylenildi.) 28-Verger (Galip Kuzucu - tarafından söylenildi.) 29-Eastertide (Gül-bahar - tarafından söylenildi.) 30-Manly (zehra evin - tarafından söylenildi.) 31-Erlicheer (-Doğadan- tarafından söylenildi.) 32-White Medal (eneskrky - tarafından söylenildi.) Yazının üzerine tıklarsanız, o nergisin fotoğrafına ulaşabilirsiniz. Lütfen numarasıyla birlikte nergisin ismini yazınız... LÜTFEN SEÇİLMİŞ OLANLARI SEÇMEYİN... YARIŞMAYA KATILDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HERKESE BOL ŞANS... SON (!) KİŞİYİ ARIYORUZ... NOT: Nergis henüz açmadı, yakın bir zamanda her gün fotoğrafını paylaşacağım ve hangi nergis açtığını birlikte öğreneceğiz. |
Narcissus-Tête à Tête
dutch master narcissus golden harvest narcissus Sn telato ne zaman açcak bu nergis :) şişle falan mı dürtsek ne etsek çabuk açması için :D bu arada bu yukardakş 3 lü den biri çıkarsa çok üzülücem :) :D Ne nergismiş be forumu ayağa kaldırdık :) dört gözle bekliyoruz .. |
Sayın Telato bunun son çekilmiş fotoğrafı yok mu geçen yıldan beri aynı fotoyu kullanıyorsun. :D Güneş mi görmüyor nedir? Arapın yalellisini geçti bu iş.. :D Vatandaş sıkılmasın.. :D Mezdeke - Ya El Yelil [youtube]bkFayE8Dqwc[/youtube] |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025