![]() |
Cevaplar yanlış... :(
İkinci ipucu meyve değil. Yemekten sonra görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın... |
Meleklerin borusu veya datura tomurcuğu.
|
ve ya kudret narı.
|
Merhaba Arkadaşlar Verilen Cevaplar yanlış..
Soru mesajı güncellendi 3. ipucu eklendi. BİLEN KAZANIYOR |
Melisa tohumu
|
Yanlış cevap... :(
Nerede bu sayfada en hızlı bilen arkadaşlar. Bir iki atış yaptınız saçmanız mı bitti... :D Bana ceza veriyorsunuz kendi cezanızı çekmiyorsunuz... |
Alıntı:
Alıntı:
Net olan İpuçları: 1 - Sebze değil. 2 - meyve değil. 3 - Güzel kokulu süs bitkisi |
Orkide yaprağı mı?
|
Alıntı:
(+) %50 (-) % 50 = kaç kalır.. dikkat ederseniz orada yüzdelerin başında artı eksi yazıyor... :D:D |
Gardenya tomurcuğu
|
hem cevabı hem hediyeyi kim kazanacak çok merak ediyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Müsaade edin de biraz aldatmaca kandırmaca girsin işin içine:D |
Alıntı:
Aras kargoyu aradım her an kapıdan içeri girebilir ama yeteri kadar tahmin yapılmıyor... Kargo gelinceye kadar doğru cevap gelirse iyi olur, yoksa yarına kalacak.. Yok biz yarına kadar beklemek istemiyoruz açıkla cevabı derlerse ben söz dinlerim. 4. İPUCU EKLENDİ Kolay gelsin... |
Alıntı:
Estağfirullah, müsaade ne demek... |
Stephanotis Floribunda tohum kapsülü
|
ben selluka ve çan çiçeği biliyorum sarmaşık bir de hanımeli
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 592834 Tebrikler sayın jakin; kargo teslimat bilgilerinizi acil olarak özelden yazabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/711557-post111.htm |
Sn. sinbas teşekkür ederim, bu kadar ipucuyla bulunur tabii ;)
Benim küçücük iki balkonum var, sizden ricam bana değil de, üretimini yapıp herkese dağıtabilecek bir arkadaşımıza göndermeniz. Ya da siz tohumları ekip yetiştirin, seneye tohum paylaşım etkinliğinde dağıtırsınız hepimize. Daha iyi olmaz mı? ;) |
Alıntı:
Ben paylaşım işlerinden anlamam... :) sevgi ve saygılarımla. |
Alıntı:
|
Sayın İsmail Kuzucu'ya bu kadar işinin arasında inşallah ulaşabiliriz.
İsmail beyin Telefonu olan bir arkadaşımız var ise telefonla acil ulaşsa iyi olacak kargo her an gelebilir. Bugün vermezsem yarın kendim götürmek zorunda kalacağım. :) Bu arada isabetli bir tercih yaptınız İsmail beyin layıkıyla yetiştirip en yüksek verimi alacağından eminim. |
Sayın @İsmail Kuzucu Özel mesaj kotanız dolu olduğu için size ulaşamıyorum, bu mesajı okursanız lütfen mesaj kutunuzu boşaltınız.
Kargo bilgilerinizi göndermemişsiniz. Sevgiler. |
Benim için farklı bir heyecan oldu katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla. sinbas (S.Başarır) |
Alıntı:
Ben de çok eğlendim. Teşekkürler. |
Tebrikler sevgili Jakin ;) Sayın Sinbaş, ipuçları ve ödülüyle bulmacaya heyecan katmış... ve tabii ben kaçırmışım (hayatta bilemezdim gerçi- okurken, buradaki çoğu soruya ilk cevabım 'bir tür bitki' oluyor :D).
|
1 Eklenti(ler)
Bilin bakalım bu nedir ?
|
Köfte
|
Kurabiye
|
Kek kalıbı değil de tepside pişirilmiş, kakaolu kekin (büyük ihtimalle pasta için pişirilmiş) üst tabakasının bir kesidi:p
|
Ben de keke benzettim.Değilse başka benzetmeler yapalım.
|
Sucuk da diyelim.
|
Sn.Doğadan,gece yarısı karnınız acıkmış anlaşılan.Arkadaşların dediği yiyeceklerden birini yemişsiniz.:p
|
Bir ip ucu falan alabilir miyiz acaba?
|
Makro çekim lithops gibi :)
|
Alıntı:
Benim karnım acıkmış anlaşılan, hep yiyecek şeyler hatırlatıyor. ;) |
Lithopsumuz yok ki çağrışım yapsın Duygucuğum.Doğadan olumlu ya da olumsuz bir cevap gelseydi,tahminler de bulunurduk.
|
Alıntı:
|
Toprak ya da toprak kap mı acaba?
(Benim de ilk tahminim hmmm çikolatalı kek olmuştu) |
Tezek olabilir mi acaba?
(Böyle arka arkaya tahminde bulunabiliyor muyduk ki?) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025