![]() |
Taze kuru fasulye gibi bir şey mi?Taze kuru ,ben de ne diyiyorum bilemedim.
|
1 Eklenti(ler)
Doğruyu ilk bilene bir paket salatalık tohumu hediyem olacak. Bulgaristan menşeyli ortalama büyüklük 20-25 cm olan bu cinsi; ben 40 cm den fazla büyüttüm ve lezzetinden kesinlikle bir şey kaybetmedi. Yeter ki toprağı ve bakımı iyi olsun. Son kullanma tarihi 2018 Bulgaristan yerli sırık salatalık tohumu olarak biliniyor yani hibrit olmadığı söyleniyor. Kargo sorunu yaşanabileceği için, yurt dışındaki arkadaşlarımız mümkünse cevap vermesinler. Haydi bakalım biraz zorlayalım kendimizi. :o Eklenti 592791 |
uzun domates
|
Alıntı:
|
İşin içine ödül girdi yorum ve ip ucu veremeyeceğim doğruyu bilen kazanır...
haydi bakalım... :D |
Bir çiçeğin tohumu
|
Cevabı Nokta atışı bekliyorum.
|
Ama bu çimlenmiş fasulyeye benziyor ya da kesinlikle bir çiçeğin tohumu.Ne yapayım NOMAD :(,Sinbas da zambakla alakası yok dedi geriye tohum kalıyor.Ben de aklıma gelenleri yazıyorum.Sinbas yanlış deyin de daha fazla saçmalamayım.:p
|
Doğruyu bulduğunuzda ödülü kazandığınızı söylerim...
|
Açmakta olan orkide çiçeği tomurcuğu.Iyi geceler.
|
Alıntı:
|
O zaman soru ödülün içnde bebek salatalık.
|
Yanlış cevap..
|
Sanki büyümeye çalışan tombul dikenli bir salatalık yavrusuna benziyor.
|
Sn. bahçedenn sn.Sinbaş bu gece bizi uyutmamaya kararlı aynı cevabı düşünmüşük.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cevaplarınızı yatıncaya kadar okurum doğru cevap verilirse açıklarım, doğru cevap çıkmaz ise gerisini yarın okuyabilirim. Kargo ücreti de benden haydi arkadaşlar.. |
Hayır sn Sinbaş ben bebeğinizin kulağına fısıldadım bu gece sizede uyku yok, tatlı rüyalar.
|
Alıntı:
|
:) İsot acı biber yazıyor ama...
|
Alıntı:
Yanlış cevap... :) |
Kazanacak arkadaş agaclar.net ailesine iyi bir cins salatalık tohumu kazandırmış olacak.
Şimdilik herkese iyi geceler yarın doğru cevaplarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılar.... |
Pasiflora çiçeği meyvesi olabilirmi.
|
Pepino olabilir mi?
|
Sinbas'a bakın,yattı uyudu vallahi.
|
Sevgihocama katılıyorum pepino olabilir :).
|
Alıntı:
Sayın @sevgihoca'm sabah iş var, kalk borusu 6:30 çalıyor. :) 8:00 da iş başı. |
Bebek acur olabilir mi?
|
Telefonu sağa sola döndürdüm, tepe aşağı çevirdim baktım yine olmadı.. Neymiş çok meraklandım.. Domatese benziyor.. Kayısıda diyeceğim ama fazla parlak.
|
Alıntı:
Bende sordum... :) Umarım doğru cevabı bahçesi olan ve paylaşımcı bir arkadaşım verir, Böylece ödülden dolaylı olarak herkes yararlanır. |
Alıntı:
Ben acur cevabını doğru gibi bulmuştum. O da yanlışsa acura benzer bir bitki meyvesi olmalı:) İpucu olmadan doğru cevap kolay kolay gelmiyor:) |
Bekleyelim görelim, şu an ipucu yok ama ilerleyen saatlerde hala bilen çıkmazsa o zaman verebilirim.
Öğleye kadar doğru cevap gelirse öğleden sonra ödül kargoya verilecek. Kolay gelsin. |
Yeşil domates mi?
|
Dolmalık biber mi acaba?
|
Arkadaşlar sebze olmadığını söyleyerek ilk ipucunu vermiş olalım.
Kolay gelsin. |
Stapelia kapsülü mü?
|
Yanlış cevap... :(
|
Olmamış murdum eriği
|
Zambak tomurcuğu, Lilium tonum kapsülü
|
Freesia tomurcuğu olmasın?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025