![]() |
Daha önce Sn. Akçabardak'ın paylaştığı bir tohum vardı, kaynana dili miydi..
Onu kurutup, tohuma biraz benzedi demişti. Bir an için o görüntüyü hatırlattı.. :) |
Alıntı:
O kaynana dili tohumu SDurul'undu, hani kuruyunca bir şeye benzeyen (:D) ama akçabardak o tarz bir tohum görüntüsü paylaşmış mıydı hiç hatırlamıyorum, sanki paylaşmış olsa aklımda kalırdı gibi geliyor :rolleyes: İşte ilgili mesaj da burada :) |
Tohum ve ilk filizi değil:)
A_NOMAD sen biliyosundur da söylemiyorsundur şimdi:mad: |
Ben kaynana dili tohumu hiç paylaşmadım :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Mücevher Çalısı bari ipucu ver o taraftan sallayayım;) çok uzaktaymışım gibi geliyor:o
|
Alıntı:
Ben karıştırmışım.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada soru hakkında tahminim yok, tanıdık bir görüntüye benzetemedim ama rengine bakınca sanki bitkisel bir şeymiş gibi geliyor, değilse de uzaylı bacağı falandır belki :p |
[QUOTE=A_NOMAD;1433468]Eğlenmek için fırsat oldu bana da umarım kızmıyorsunuzdur :rolleyes:
QUOTE] Ben de çok eğlendim.. :D Bakmaya üşendim, doğru mu diye bakardım genellikle.. :D |
Uzaylı bacağı değil:)
Bitkisel bir şey:) Forumda herkes bilir bunu:D |
Alıntı:
Aşı yapılmış bir dal mı acaba? Alt alta 3 tane, düğme gibi.. ;) |
Alıntı:
|
(Ya tutarsa diyerek şansımı bir deneyim)
Genç bir Gözyaşı Çiçeği yaprağı mı acaba? |
Dal kök değil:)
|
Alıntı:
|
:eek: Aaa gerçekten mi Sevgili Mücevher Çalısı ;) ;)
(acemi şansı) EK: Bende Kalanşo merakı, sevgili SDurul'un gönderisiyle başladı; daha önce de yazmıştım, her sabah yanlarına gidip hem hâl hatır soruyorum hem minikleri inceliyorum. Şimdi de gidip tırtıklı yapraklarını sevdim, "Mücevher Çalısı seni sordu, ben hemen tanıdım" dedim :p |
çok uzaktaymışım ;)
|
1 Eklenti(ler)
Tebrikler Sevgili flaneuse, doğru cevap Gözyaşı Çiçeği yaprağıydı.:)
Eklenti 592445 Ne kadar genç oluyor bilmiyorum ama daha çiçek açacak yaşa gelmemiş bir Gözyaşı çiçeği:) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Papağan tüyü:)
|
Papağan tüyü değil :)
|
Efepüskülü çiçeği olabilirmi.
|
Her renk var üzerinde led ışıklı bir şeydir belki.
Sallıyorum; led ışıklı gece lambası:) |
Kot türü bir kumaşa benzettim,ama ayrıntısını bilemiyeceğim.
|
Işığı yansıtan bir şey mi?
|
Bulduğumu sanmıştım ama iyi okumamışım.:rolleyes:
Daha sonra tam adını buldum. Yazmıyorum, çünkü kopya olacak, haksız tebrik almak istemiyorum.:) |
Çok mu hayalci takılıyorum bilmem ama benim gözüme ısrarla sinek (ya da onun gibi tül kanatlı herhangi bir böcek) kanadı gibi görünüyor :rolleyes:
|
Ateş böceği gibi bir böcek türü mü :)
Böyle rengarenk ışık saçan bir böcük varsa tabii:D Biz daha ne kadar hayal gücümüzü kullanacağız Sevgili flaneuse, neredesiniz:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
;
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Dilediğiniz zaman cevabı vereyim... Sevgili Jakin ve Mücevher Çalısı güzel bir ipucu yakaladı aslında ;) |
Deniz canlısı mı?
Ya tutarsa diye geniş geniş attım:D |
Alıntı:
|
Bakıyorum ışıklı deniz canlılarına da en fazla deniz anasına benzettim:)
|
1 Eklenti(ler)
;) Oyunun yabancısıyım ama bence mümkün olan en yakın cevabı (hatta cevabın ta kendisini) verdiniz- Tebrikler Mücevher Çalısı. :p
Eklenti 592470 Okyanusun hiç güneş ışığı almayan derinliklerinde yaşayan canlılar, evrim sürecinde geliştirdikleri biyolojik ışıldama (bioluminescence) özellikleri sayesinde avlanıyor, eş buluyor ve korunuyorlar. Bu arkadaş da beroe olarak bilinen bir tür deniz anası. Kendisinin ve komşularının göründüğü bir video da paylaşayım. https://www.youtube.com/watch?v=mrSu65Bb9X4 |
Sevgili SDurul'a da teşekkür ediyorum- sanırım cevabı, arama motorlarının nimetlerinden yararlanarak bulmuştu ama kopya olmasın diye yazmadı :)
|
Google'a " beroe" nedir diye sordum, viki sağolsun bana; "Beroe Stara Zagora bir Bulgar futbol kulübüdür." diye bir cevap verdi:D
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025