![]() |
tırtıl gözü sanki:D
|
syn dünyam1 tebrikler doğru cevap geçen yaz çekmiştim :)
http://img43.imageshack.us/img43/8834/tomatos0.jpg |
Horoz ibiği çiçeği olabilir mi ?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bilin bakalım bu ne?
|
acaba bir akrep kuyruğu olabilir mi :)
|
Akrebin kuyruğu,ucunda iğnesi.
|
sayın ferba teşekkür ederim,çocukken dedemin bahçesinde her renginden çok tırtıl gördüm:d ne güzel çekmişsiniz .
|
bu kesin akrepdir çocukken dedemin evinde bahçede çok dolaşırdı,o evde kalırken uyanınca cibinliğin üstünde görürdüm ,şimdi aklım varken oraya gidip uyur muyum:d ninemi dedemi akrep soktu ama kurtuldular hatırladığım kadarıyla sokulan yeri ayrana batırırmış ayran yeşil olurmuş dogrumu bilemiyorum..
|
:) valla o konuda birşey diyemeyeceğim ama güzel hikayeymiş :) teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
yahu sorduğum soru bu kadar basitmiydi?:o Yoksa resmi berabermi ekledik bilmem ki?
Eklenti 274984 |
kim olsa bilirdi:p
|
1 Eklenti(ler)
Madem ki siz herşeyi biliyorsunuz ve de adınızı bitki delisi olarak yorumluyorsunuz. Hadi bu aşağıdakini de bilin bakalım da ne kadar bitki delisi olduğunuzu ya da ziraat müh. olduğunuzu görelim.:D:confused:
Bu nedir? |
Alıntı:
|
a a aaa kıvırtma yok.:rolleyes: bilemeyeceksin ya kıvırtıyorsun değil mi?:D Yok bulanıkmış ta!:D:D
|
hadi bakalım biraz daha düşünün. Cevabını daha önce bilen olmazsa saat 22:00 da vereceğim.
|
Alıntı:
|
Afferin size! Dededen kalma bir aferinim vardı miras olarak onu da size verdim gitti.:D:D:D
Çimlenmiş tohum olduğunu herkes biliyor, ama ne tohumu?:confused: Bilin bakalım bitki delileri.:dilli::D |
Patlıcan!
|
Alıntı:
Fotoğraf biraz daha net olmalıydı, bu şekilde tahmin etmek zor :( |
Fotoğraf çok bulanık yoksa bir tahminde bulunmak mümkündü.
Ama yinde de bir tahmin . Çimlenmiş kavun olabilir. |
hadi hadi hepiniz kıvırtıyorsunuz.:p Anlaşıldı buradakilerin ne kadar bitki delisi oldukları.:dilli: Bari fazlaca merakta bırakmıyayım sizi. Bu bir tohumdan yeni çimlenen ayva fidesi. Bu sene Allah izin verirse bunları min. kurşun kalem kalınlığına ulaşmasını sağlayabilirsem, eylül ayında bunların üzerine durgun göz aşısı ile armut aşılıyacam. Ya da bu sene olmazsa seneye:p
|
syn wellness, valla o gösterdiğiniz tohum dan çimlenmiş bitkiciğin aynısından binlerce vardı. yani çift çenekliler olarak tabir ettiğimiz her bitkinin ilk yaprakları böyle olur :)) onun için ihtimaller çoktu :)) yinee bitkiciğiniz güzelmiş alalh sahibine bağışlasın :)
|
:D kimin aklına ayva gelirdi ki:D
|
Alıntı:
Şaka bir yana, şuan bu fidelerimden 10 adet var. Bir kısmı çıktı. Bir kısmı toprağı yeni çatlattı. Çenek yapraklarının haricinde 2-3 yaprak daha çıkardıklarında onları bahçe toprağı ile buluşturacam. Geçen yılda armut çekirdeğinden armut fidanı elde ettim. Onların 2 adetine geçen yıl eylül ayında aşı yaptım. diğerleri henüz gövde kalınlığı ince. |
Eeee, başka yok mu? Ne güzel gidiyordu başlık.
|
B. B. B. N. ?
1 Eklenti(ler)
|
Bir siyah dut, bir böğürtlen olabilir mi?
|
Benzetme güzel ama malesef değil :)
|
Papaver, gelinciğin siyah orta kısmı:o
|
Kurumuş bir çiçeğin orta kısmı:)
|
Kümesteki güvercin veya bıldırcın...
|
Henüz doğru cevap yok :)
Saat 13.00'e kadar doğru yanıt gelmezse açıklayacağım. |
karga sürüsü.. çatıya konmuşlar.. : ))
|
Alıntı:
|
Hiç biri değil. Ama cevaplar süper :)
Bir arkadaşımız çok yaklaştı. :) |
Ama söyleseniz artık, çok merak ettik :)
|
10 dakikanız var :) Biraz daha tahmin edin :)
|
|
son dakikadan önce bir de ben tahmin edeyim. arılar!
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025