![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Yaaa bak gördün müüü birileri de onlardan nasıl kurtulurum diye sayfa açmış. Ve sayfayı da onaylamaya, şikayetçi olanlar da çokmuş desteklemişler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok daaa güzel, şirin mi şirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Güldeste teşekkür ediyorum. İnşallah başarırız korkunç değil, çok güzel olduklarını. Bırakalım demeyeceğim; çaba sarfedelim kii çoğalsınlar, üresinler, yok olmasınlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada bahçemizi kuşlardan korumak içi bildiğim bir yöntemi ben de söyleyeyim... ağaç dallarına belli yerlere bağladığımız poşet parçaları hareket ettikçe kuşlardan korumuş oluruz veya her bahçede bağlı da olsa bir köpek, kuşları korkutabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Balkonumda denedim, işe yaramadı... Hem çiçelklerim içerde, hem de balkonum berbat. Arada temizleyip kuşlara buyrun siz kullanın demek zorunda kalıyorum. Tatilden sonra birkaç yöntem daha deneyeceğim. Elektrikli cihazlar vs. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2007
|
Balkondaki çiçeklerimizin diplerini kargalar eşeliyordu, kumrular da yapraklarını yiyordu... Çare; Her saksıya büyüklüğüne göre, sayısını ayarlayarak bambu çöp şiş çubukları diktik. Sorunun 0,95 oranında çözüldüğünü gördük. Ama bazı kumrular saksının kenarına o kadar yumuşak iniş yapıyorlar ki bizi çok şaşırttı. Sonuç; saksıdaki toprakların kurcalanmasını engellemek, küçük çiçeklerinizin gagalanarak koparılmasına kısmen dur demek için " her markette satılan bir paket bambu çöp şiş çubuğu" sizi soluklandırır... Deneyin ve görün:-))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
Güvercinler filizlerimi yoluyor
Benim büyük bir güvercin sorunum var. 30 kadar kavun fidemi yolmuşlar. GÜVERCİNLER! İlk sorum; Çenekleri (çimlenince ilk çıkardıkları o iki yaprak) koparılmış fideler yaşar mı? İkincisi güvercinler balkondan nasıl uzaklaştırılır? Neden sanki başka ot yokmuş gibi filizlerimi yoluyorlar? Elektronik sistemlerle bunu engelleyebilir miyim? Çok güzel büyüyorlardı. Nazar deydi herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Filizlenen tohumlar kuşlardan korunmak üzere marketlerde meyve, sebze satılıpta, boşalınca atılan siyah plastik kasalarda koruma altına alınabilir. Plastik kasayı ters çevirip yeni filizlenen tohumların üzerine kapatılabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
![]() Merhaba, Evimde fazla yer tutan çiçeklerim var, balkona almak istiyorum ama kuşlar dadanıyor hemen. Ondan sonra da hayır gelmiyor o çiçeklerden. Kuşlarla nasıl mücadele edebilirim? Ev bizim değil, balkonu kalıcı veya geçici olarak kapatamıyoruz. Elektronik cihazlar vb ürünler varmış. Kullanıp memnun kalan var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
ardıç katranın kokusuna gelmiyorlar. alüminyum folyayı buruşturup pet şişeye sarın. şişeye birazda su koyup asın. faydasını göreceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|