agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni386Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-09-2017, 15:43   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi irfantetik Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Mayıs ayı başında tohumlar net isimli siteden sarı Bhut Jolokia ve çikolata renkli Bhut Jolokia tohumlarından aldım. Çikolata renkli tohumlardan fide üretemedim fakat sarı Bhut Jolokia tohumlarından 3 adet fide ürettim. Haziran ayı başında saksıya diktiğim sarı Bhut Jolokia fidesinden yaklaşık bir aydır meyve alıyorum.
Yalnız şöyle bir durum gerçekleşti çıkan meyveler Bhut Jolokiaya benzemiyor kırmızı renkli farklı bir biber çıktı. Paylaştığım resime bakarak bana yardımcı olurmusunuz bu biberin adını bilmiyorum. Biber acı ama öyle çok kuvvetli bir acısı yok. https://i.hizliresim.com/yzAD80.jpg
Benim yetiştirdigim bhutlardaki biberlerin hepsinin yüzeyleri pruzlu sizinki gibi hiç yok. Ayrıca çok çok acı normal bir biber degil yani

hcgo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2017, 15:48   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-09-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hcgo Mesajı Göster
Benim yetiştirdigim bhutlardaki biberlerin hepsinin yüzeyleri pruzlu sizinki gibi hiç yok. Ayrıca çok çok acı normal bir biber degil yani
Merhaba bende onu diyorum benim yetiştirdiğim biber sarı değil kırmızı sizinki gibi pürüzlü değil. Benim yetiştirdiğim biberin cinsini merak ettim.

irfantetik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-11-2017, 15:35   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-11-2017
Merhaba arkadaşlar,
Forumu sorularıma cevap aramak için kullanıyordum ama üye olarak aranızda yeniyim öncelikler selamlar ve saygılar. Forumda çok araştırdım, satın alınan tohumlar genelde sahte çıkıyor. Selam verip borçlu çıkmak gibi olmaz ise, Bhut tohumu ve varsa tadımlık gönderebilecek veya ankara da iseniz gelip alabilirim de, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır. Teşekkürler.

kaanc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025