![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2014
|
benim biberlerin ilk 4-5 tanesi tamamen carolina reaper formunda idi. iki saksımda da sonraki biberler carolina repaere hiç benzemiyor. tohum için bir adet biber ayırmıştım tüm çimlendirmeleri o biberden yaptım iki kök babamın bahçeye diktim. babamın bahçedeki biberlerin hepsi carolina reaper formunda. sonradan olan biberler neden benzemiyor anlamadım. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
/
Giriş Tarihi: 29-06-2019
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2014
|
Alıntı:
ayrıca bu biber suyu seviyor .ben günde 3 defa otomatik sulama yaptırıyorum . suyu azaltınca biber tutma oranı düşüyor ve tutan biberlerde minik minikken kızarmaya başlıyor. en azından benim tespitim bu yönde. başkasında farklı sonuçlar olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2017
|
Bu biberin tohumlarını nerden n satın alabilirim acaba. İnternette çok varda uyduruk şeyler çıkmasın içinden. Siz nerden aldınız? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
/
Giriş Tarihi: 01-11-2018
|
Nem ölçer güvenmelimiyim
Arkadaşlar benim carolina birtane çıkmıştı kızrmadan yeşilken sapıyla beraber aynen çiçekler gibi düştü içini açtım baktım kahverengi gibi tozlar vardı bu havalarda hergün suluyordum birtane nem ölçer aldım 4 gündür sulamıyorum birtane daha biber çıktı alet hala fazla nemli gösteriyor son ibrede derecesi 4 gün sulamadığım halde başka hiç sulanmayan saksılara koyuyorum aleti nem yokdiyor sulamadığımız için doğru gösteriyor sulama işine bu aletle devam etsem faydasını görürmüyüm çünkü topraktan nemden bitki ile hiç alakam olmadı ilkkez uğrştığım bir hobi |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|