agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni1278Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-08-2019, 09:30   #1
/

Giriş Tarihi: 01-11-2018
Carolina reaper acı biberi

Arkadaşlar *** çiçeklerim meyve tutmuyor ne yapmam gerek her akşam az miktarda su veriyorum tam gün güneş görüyor saksı ama çiçekler sapıyla Beraber düşüyorlar sadece bir tane tuttu budamammı lazım suyu 2-3 gündebirmi vermem lazım birşeydende anlamıyorum okuduğum yazılarla birşeyler yapmaya çalışıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiName:  IMG_0012.jpg
Views: 1158
Size:  56.9 KBName:  IMG_0016.jpg
Views: 1170
Size:  50.4 KB

Düzenleyen Cengooo : 31-08-2019 saat 15:00
Cengooo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-08-2019, 17:29   #2
/

Giriş Tarihi: 29-06-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cengooo Mesajı Göster
Arkadaşlar *** çiçeklerim meyve tutmuyor ne yapmam gerek her akşam az miktarda su veriyorum tam gün güneş görüyor saksı ama çiçekler sapıyla Beraber düşüyorlar sadece bir tane tuttu budamammı lazım suyu 2-3 gündebirmi vermem lazım birşeydende anlamıyorum okuduğum yazılarla birşeyler yapmaya çalışıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEklenti 698198Eklenti 698203
Merhaba,internette potasyumun bitkiler için ne işe yaradığını incele,bu incelemeden sonra potasyum takviyesi yapmak istersen muz kabuklarını doğra suyun içinde çürümelerini bekle ve bu suyu sulamada kullan.Potasyum bitkilerde güçlü ve yoğun çiçek oluşumunu destekler.Yasemin bitkimi bahar başında toprak ve saksı değişiminde toprağa çürümüş muz kabukları karıştırmıştım,yaz boyunca çiçek açmaktan yaprak veremedi.Ve çiçekler uzun süre kalıcı.

bulaka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025