agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)




Beğeni Düzeni221Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-01-2016, 17:39   #11
Ağaç Dostu
 
Fatma Kochan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2013
Şehir: İzmir
Mesajlar: 150
Merhaba Sevgili Jezebel hanım.
Oh sevindim afiyet olsun.
Sizinle o gün karşılaşa bilseydik, size anlatacaktım.
Ben önce, bir mutfak havlusuyla orta kısmından tutup, uç kısımlarını kesiyorum, kesme ahşabına diklemesine koyup, yukarıdan aşağıya doğru sadece dikenlerini sıyırıyorum.
Kedi mahsulüm olduğu için kabuklarıyla pişire biliyorum.
Havuç ve Patates kesme bıçağıyla soyabilirsiniz.
Zaten bir kaç gün beklerse dikenleri yumşuyor.
Mücvere Patates eklerseniz nefis oluyor, birde ben kabakların suyunu asla sıkmıyorum
( bence) asıl lezzet suyunda, posa yemek istemem. Sevgiler.

Fatma Kochan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025