![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın arkadaşım; Keşke sizin kadar dirayetli, sabırlı olabilsem. Maşallah, ne güzel çabalarınız var. Bizleri utandırdınız. Yılmayan eforunuz ile devam lütfen. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2011
|
iştee bu çiçek veren eylül ayında pazardan aldığım hazır domatesim.. çiçek veriyo miss gibi kokuyo ama gelen giden yok henüz ![]() aşağıdaki kuru daldaki domatesli saksı; böceklenen pazardan aldığım hazır domatesim.. annemin aklı sayesinde bi güzel yıkayıp, kurumuş yaprakları kopardık.. atmaya kıyamadım yeşillenir diye ümitliyim hala üzerinde domatesler var ve kızarıyo.. ![]() diğerleri saksılara aldığım domates fidelerim.. iyice büyüdükten sonra büyük pet su şişelerine ekeceğim.. evdeki domatesin çekirdeğinden ektim bunları ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2011
|
En baştaki limon çekirdeğinden büyüyen fidem.. ![]() Arkadakiler yine aynı domateslerin devamı... bu kadar fideyi nereye ekicem nasıl büyütücem bilemiyorum.. şuan bizim camın önü full saksı dolu ![]() bu arada bu site sayesinde yaratıcılığım baya gelişti.. evdeki plastik peynir kabını bile saksı haline getirdim teşekkürler ağaçlar.net ; bana bu sevgiyi, bu sabrı, bu hevesi aşıladığınız için ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|