![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
Alıntı:
Benim aqua lardan birisi (ozamanlar 15 -18 cm di) vatozu yedi. Vatozun zehirli dikenlerinden kendisi de öldü. 2. aqua tek kalınca yanına bir dişi koydum eş tutmadı kavga çıktı. Sonra gittim dişiyi değiştirdim sonunda oldu. Aradan 3 hafta geçti akvaryumun köşesini sıvamışlar (yumurtayla.) binlerce bit büyüklüğünde yumurta. (Kırmızıya yakın bir rengi var yumurtasının. Eğer beyazlaşırsa yumurtalar mantar bağlamış demektir ümit yok.) Bu yumurtalar açıldığında ben suyun arkasını göremez haldeydim. Sonra yaklaşık 80-100 adedini büyütebildim ve dağıttım bütün yavruları. Aradan 1 buçuk ay geçti yine yumurta bıraktı. Sonra tekrar tekrar derken artık ne bakacak yerim ne de sabrım vardı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Diğer yazılanları eklemedim zaten. Neyse konumuz bu değil zaten. Konuya henüz cevap gelmemiş. Türü hakkında bilgi geldiğinde daha doğrusu kesin bilgi geldiğinde buradan iletirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Konumuz bu değil dediğiniz halde de neden sürekli başa sardığınızı da anlamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yanıldığımı bu balığın Green Terror kanı taşımadığını öğrendim. Sevgili manevi abim Yasin Aydemir (İzmir Akvaryum Kulübü Başkanı) 'in yaptığı değerlendirme sonucunda %100 emin olamasakta balığın ateş ağız - teksas kırması olabileceğini söyledi. M.Ali beyde akvaryum.comdan gelen yorumlarda ''Ateş ağız ve jaguar kırması olabilir'' gibi bir sonuca varıldığını söyledi. En azından kesin bir bilgi var ki oda Amerikan cichlid kırması olduğu yönünde. Konu sahibi arkadaşım yorumlarım ve sana tavsiyelerim konusunda bir değişiklik yapmana gerek yok. Bakım ve uygulamalar bu balık içinde aynı. Başlığında Kırma Amerikan Cichlid olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Doğruyu öğrenmemi sağlayan ve bilgilerini paylaşan abi, abla ve kardeşlerime de teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|